Vaša košarica je prazna.

Casio Edifice x

Ručni satovi

Ručni sat CASIO Edifice EFV-560D-1AVUEF neo zaslona koji prikazuje datum. Kućište i remen su od punog nehrđajućeg čelika, a baterija traje 3 godine.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Ručni sat CASIO Edifice EFV-120DB-1AVUEF je analogni sat s prikazom datuma na zaslonu. Trajanje baterije: 3 godine. Mineralno staklo štiti sat od ogrebotina. Neo-zaslon osigurava dobru vidljivost u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Vodootporan do 100 metara.
799,00 kn
639,20 kn
Raspoloživo odmah!
Ručni sat CASIO EFV-100D-2AVUEF je napravljen od nehrđajućeg čelika što jamči udobnost, dugotrajnost i elegantan izgled. Mineralno staklo štiti sat od ogrebotina. Vodootporan je do 100 metara. Sat je analogni, a na zaslonu je prikazan i datum.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ručni sat CASIO Edifice EFV-580D-1AVUEF je čvrst i izdržljiv, a čvrsta narukvica daje vašem satu visokokvalitetan klasičan izgled. Neo osvjetljenje na satu osigurava vam dugotrajno osvjetljenje u mraku nakon samo kratkog izlaganja svjetlu. Staklo je izrađeno od mineralnog stakla.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Ručni sat CASIO Edifice EFS-S580D-1AVUEF ima prevlaku koja pruža dugotrajno osvjetljenje u mraku nakon samo kratkog izlaganja svjetlu. Napaja se solarnim putem. Na zaslonu ima prikaz datuma te sadrži funkciju štoperice.
1.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ovaj novi napredni EDIFICE model uključuje značajke omogućene povratnim informacijama profesionalnih trkačkih timova. Bluetooth Smartphone Link, čvrsti solarni sustav napajanja koji omogućuje punjenje izlaganjem čak i malim količinama svjetlosti te mjerenje vremena kronografom.
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ručni sat CASIO Edifice ECB-S100DC-2AEF je čvrst i izdržljiv, a čvrsta narukvica od nehrđajućeg čelika daje vašem satu visokokvalitetan klasičan izgled. Ne savija se, ne puca, ne mijenja boju i uz to je antialergijska.
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Ručni sat CASIO Edifice EF-527D-2AVUEF je čvrst i izdržljiv, a čvrsta narukvica od nehrđajućeg čelika daje vašem satu visokokvalitetan klasičan izgled. Ne savija se, ne puca, ne mijenja boju i uz to je antialergijska.
1.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
CASIO Edifice ECB-10DB-1AEF je analogni sat Edifice serije. Sadrži Bluetooth Smart tehnologiju pomoću koje se može bežično spojiti na mobilni telefon i koristiti mnogo korisnih funkcija. Vodootporan je do 100 metara po ISO 22810, a teži 167 grama.
1.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ručni sat CASIO Edifice EFV-550P-1AVUEF dolazi s funkcijama: datum – dan u mjesecu, neo-displej, štoperica: 1/10 sekunde - 60 minuta. Vodootporan je do 100 m.
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ručni sat CASIO Edifice EFV-550GY-8AVUEF je analogni sat napravljen od nehrđajućeg čelika. Plavi detalji unutar kućišta sata daju satu specifičan i lijep izgled. Funkcija štoperice. Vodootporan je do 100 metara. Mineralno staklo štiti sat od ogrebotina. Datum je također prikazan na zaslonu sata.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Ručni sat CASIO Edifice ECB-30D-2AEF je čvrst i izdržljiv, a čvrsta narukvica od nehrđajućeg čelika daje vašem satu visokokvalitetan klasičan izgled. Ne savija se, ne puca, ne mijenja boju i uz to je antialergijska.
1.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sat dolazi s masivnim kućištem od nehrđajućeg čelika i čvrstim mineralnim staklom. Čvrst, izdržljiv i elegantan remen od nehrđajućeg čelika daje vašem satu klasični osjećaj. Dolazi sa štopericom i prikazom datuma. Savršeno za plivanje i ronjenje - sat je vodootporan do 100 m.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Ručni sat CASIO Edifice EFR-526L-1AVUEF sastoji se od mineralnog stakla koje je otporno na ogrebotine, kućišta od nehrđajućeg čelika i remena od prave kože koji je udoban, elegantan i izdržljiv. Sadrži prikaz datuma, Neo-Display i štopericu. Vodootporan je do 100 metara, a teži 74 grama.
899,00 kn
674,25 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Ručni sat CASIO Edifice EFS-S620DC-1AVUEF ima kućište nehrđajućeg čelika i smole što označava visoku kvalitetu predmeta, a crni brojčanik satu daje jedinstven izgled. Značajke sata uključuje štopericu i funkciju datuma.
1.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Ručni sat CASIO Edifice EFS-S510D-1BVUEF ima prevlaku koja pruža dugotrajno osvjetljenje u mraku nakon samo kratkog izlaganja svjetlu. Napaja se solarnim putem. Na zaslonu ima prikaz datuma te sadrži funkciju štoperice.
1.099,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Ručni satovi modernog vremena nisu više samo pokazivači točnog vremena već modni dodatak po kojem se prepoznaje Vaš stil.

U našoj ponudi možete pronaći veliki broj modela ručnih satova svjetski poznatih brandova od kojih posebno izdvajamo Casio te njegove linije Edifice, G-Shock, Pro-Trek i Sheen. U ponudi ćete pronaći i vrhunske Police, Superdry, Swiss Military, Edox, Citizen i GANT ručne satove.

Značajke koje satovi koje nudimo posjeduju, a koje su bitne kod pronalaska odgovarajućeg sata su svakako kvaliteta, točnost, elegantnost, praktičnost i moderni dizajn. Dobar sat uvijek je idealan poklon za rođendan, godišnjicu, odlazak u mirovinu ili Božić.