Vaša košarica je prazna.

Slot staze za utrkivanje x

Slot utrkivanje

Čista utrka na duge staze koja donosi zabavu na čak 8,6 metara! U novom Carrera GO setu Victory Lane, dva super sportska automobila, Lamborghini Huracan GT3 i Mercedes AMG GT3, svi su postavljeni za dinamičan dvoboj na daljinu na nevjerojatno dugom trkalištu od 8,6 metara.
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nintendo licencirana automatska slot racing trkaća staza sa Super Mario i Luigijem. Jeste li spremni iskočiti iz video igre u dječju sobu? Tko se ne voli prisjećati divljih dvoboja u Mario Kartu? Čak ni današnjoj generaciji malih ljubitelja utrka ne bi se trebala uskratiti ova zabava.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!

Carerra trkaće piste su izuzetno popularne igračke koje ljubiteljima utrka pružaju visoku kvalitetu. Carrera nudi niz različitih tipova staza među kojima svatko može pronaći tip utrkivanja koji mu najbolje odgovara. Slot staze za utrkivanje su precizno izrađene te donose vrhunski doživljaj slot utrkivanja uz nove tehnologije.

Ukoliko već posjedujete svoju stazu i htjeli biste nabaviti novu jurilicu zavirite u našu ponudu slot autića za utrkivanje i slobodno birajte između različitih modela automobila koji su vjerna kopija stvarnih automobila.