Vaša košarica je prazna.

ECOVACS x

Robotski usisavači i čistači

Zajedno sa stanicom s automatskim pražnjenjem koja sama prazni vaš robotski usisavač i štedi vam posao pražnjenja spremnika za prašinu do 60 dana DEEBOT X1 PLUS učinit će vaš dom čistim. Umjetna inteligencija uparena je s RGB kamerom za astrofotografiju i ECOVACS-ovom TrueMappingom 2.0.
8.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Robotski usisavač ECOVACS Deebot N8+ dolazi sa stanicom za automatsko pražnjenje, kako ne biste trebali brinuti o zamjeni vrećice za prašinu i do 30 dana. ECOVACS Deebot N8+ idealno je rješenje za razne vrste podova poput tepiha, laminata, podova od PVC-a, parketa ili pločica.
3.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Opremljen intenzivnom snagom usisavanja do 5.000 Pa i revolucionarnim rotirajućim sustavom za čišćenje DEEBOT X1 OMNI nudi integrirano čišćenje, usisavanje i snažno brisanje za duboko i učinkovito čišćenje.
12.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Robotski usisavač ECOVACS Deebot N8 idealno je rješenje za razne vrste podova poput tepiha, laminata, podova od PVC-a, parketa ili pločica. Uređaj DEEBOT N8 robotski je usisavač s funkcijom brisanja koji koristi tehnologiju OZMO™ zahvaljujući kojoj istovremeno usisava i briše vaš pod.
2.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Opremljen tehnologijom TrueDetect 3D 2.0 i TrueMapping 2.0 ovaj vrhunski robot ECOVACS Deebot T9+ izbjegava predmete i kreće se po prostorijama s izvanrednom preciznošću. Neometano se kreće pri svjetlu ili u mraku kako bi vaš dom u svakom trenutku i bez prekida temeljito i bez napora očistio.
7.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
ECOVACS Deebot N8 Pro+ robotski je usisavač koji koristi OZMO tehnologiju zahvaljujući kojoj istovremeno usisava i briše vaš pod. Uz najsuvremeniju tehnologiju TrueMapping može stvoriti detaljnu i preciznu mapu vaših podova.
5.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Robot za usisavanje i brisanje ECOVACS dolazi s najsuvremenijom TrueDetect 3D tehnologijom koja pomoću strukturirane svjetlosne tehnologije i algoritma 3D skeniranja, precizno pregledava okolinu i otkriva i najmanje prepreke u sobi kako bi izbjegao sudare, zaglavljenje ili zapetljavanje.
4.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
S DEEBOT OZMO 905 otkrijte svijet inteligentnih robota za kućanstvo. Sa sustavnom navigacijom, integriranim sustavom za usisavanje i brisanje/pranje te automatskom postavkom pojačanja snage na tepisima ovaj DEEBOT je iznimno učinkovit pri obavljanju različitih zadaća čišćenja.
3.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Robotski usisavač ECOVACS Deebot T9 AIVI dodaje inteligenciju i novi skup značajki kako bi čišćenje kuće učinio što praktičnijim. Zahvaljujući svojoj umjetnoj inteligenciji i kombinaciji s kamerom ovaj robot može odmah uočiti prepreke kako bi napravio plan čišćenja.
6.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robotski usisavač ECOVACS Deebot Ozmo T9 dolazi s najsuvremenijom TrueDetect 3D 2.0 tehnologijom koja pomoću strukturirane svjetlosne tehnologije i algoritma 3D skeniranja precizno pregledava okolinu te time sprječava sudaranje i prekid rada.
4.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robot ima funkciju automatskog prepoznavanja višestrukih prepreka što smanjuje rizik da se robot zaglavi. Video prijenos uživo na vaš zahtjev iz vašeg DEEBOT-a u pokretu pruža vam novu razinu nadzora.
4.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
ECOVACS DEEBOT N8 PRO robotski je usisavač koji koristi OZMO tehnologiju zahvaljujući kojoj istovremeno usisava i briše vaš pod. Uz najsuvremeniju tehnologiju TrueMapping može stvoriti detaljnu i preciznu mapu vaših podova.
4.499,00 kn
Raspoloživo odmah!

Robot usisavač ili robotski usisavač – svejedno kako ih nazvali dosadno usisavanje zamjenjuje revolucionarna tehnologija robotskih usisavača koji će taj posao odraditi umjesto Vas. Najveća prednost robotskih usisavača je ušteda vremena, čišćenje teško dostupnih mjesta i tihi rad. Robot može čistiti dok ste na poslu ili u gradu na teško dostupnim mjestima kao što su prostori ispod kreveta ili kauča, a prašina odlazi u spremnik uređaja bez vrećice.

U Svijetu Medija pronađite ponudu jednog od najpoznatijih brandova u ovom segmentu - iRobot, Xiaomi kao i ECOVACS, Anker, Gorenje, Grundig i Samsung.