Vaša košarica je prazna.

Čamci x

Zabava na vodi

Čamac 112x70 cm, oslikan likovima Sparkle Girls, predviđen za djecu starosti 3-6 godina, težine do 30 kg, dno se napuhuje-veća udobnost, sadrži uže za vučenje.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Čamac dimenzija 67,5x50 cm, oslikan likovima Sparkle Girls, predviđen za djecu starosti 1-2 godine, težine do 15 kg, sadrži volan s trubicom, dno se napuhuje te taho čamac postiže veću udobnost.
39,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Preporučamo da zavirite u našu ponudu kako bi se pripremili za ljeto i osigurali svojim ukućanima sva potrebna pomagala za bezbrižno ljetovanje. 

Među najpopularnijim igrama na plaži svakako su vodene igre. Budući kako mališani vole različite zabave na vodi moramo brinuti o njihovoj sigurnosti stoga svoju ponudu obogatili smo različitim gumenim pomagalima na napuhavanje. 

Madraci i kolutovi na napuhavanje kao i pomoćne rukavice pomažu svakom plivaču kako bi se održavao na vodi i bezbrižno mogao plivati. Sva navedena pomagala dolaze u različitim bojama i ukrašena su Disney likovima kako bi djeci bila atraktivnija. Za djecu manjeg uzrasta imamo i čamce na napuhavanje različitih dimenzija koji omogućuju roditeljima i njihovim mališanima zajedničko kupanje. 

Ukoliko biste radije u obiteljskom okruženju uživali u sunčanim danima naručite sebi i svojim ukućanima bazen na napuhavanje koji se sastavlja na jednostavan i brz način.