Vaša košarica je prazna.

Grundig x

Štapni i ručni usisavači

Do 40 minuta bežičnog rada. Može se fleksibilno koristiti kao bežični usisavač s električnom turbo četkom za učinkovito čišćenje svih podnih obloga i kao ručni usisavač za namještaj ili teško dostupna mjesta. 21,6 V Li-Ion baterija za dugo i učinkovito korištenje. Izmjenjiva i zamjenjiva baterija.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
GRUNDIG VCP 4230 može se koristiti kao ručni usisavač za radne površine ili namještaj te kao elegantan štapni bežični usisavač s električnom četkom. Dolazi sa spremnikom za prašinu kapaciteta 0,5 l.
1.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Praktičan i fleksibilan bežični štapni usisavač GRUNDIG VCP 9131 sa snažnim BLDC motorom za konstantnu snagu usisavanja i EPA E10 filterom. S aluminijskom cijevi (duljina 58 cm) i zglobnim zglobom od 90° možete s lakoćom usisavati podove, stepenice tepiha, stropove i teško dostupna mjesta.
2.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uz izvanredno vrijeme rada od 75 minuta zahvaljujući izmjenjivoj i zamjenjivoj bateriji od 21,6 V Li-Ion, praktičan bežični i ručni usisavač osigurava čistoću u cijeloj kući, čak i u teško dostupnim kutovima.
849,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bežični štapni usisavač GRUNDIG VCP 5030 pružiti će vam do 45 minuta bežičnog rada pomoću 25,2 V Li-ion baterije za visoke performanse i dug životni vijek. Može se koristiti kao ručni usisivač za radne površine ili namještaj te kao elegantan štapni bežični usisavač s električnom četkom.
1.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
GRUNDIG VCH 9931 može se koristiti kao ručni usisavač za radne površine ili namještaj te kao elegantan štapni bežični usisavač s električnom četkom. Dolazi sa spremnikom za prašinu kapaciteta 0,5 l.
1.269,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ručni usisavač GRUNDIG VCH 6130 praktično je rješenje za čist dom. Dolazi s raznim nastavcima - uski nastavak za teško dostupna mjesta, nastavak za usisavanje prolivenih tekućina, te četka za tekstilne površine, namještaj, lajsne i okvire za slike.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bežični štapni usisavač GRUNDIG VC 8931 omogućuje vam besprijekorno čišćenje kućanstva. Opremljen je motorom bez četkica i Actiflex savitljivom cijevi koja nosi tipičnu Grundigovu udobnost usisavanja čak i ispod namještaja i zavučenim kutevima.
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!

Brži način svakodnevnog čišćenja svakako omogućuju bežični štapni usisavači koji rade na baterije. Zahvaljujući brojnim dodacima možete počistiti sve vrste prljavštine, od poda do stropa ili prašinu i mrvice u automobilu.

Upotreba ručnih usisavača je vrlo jednostavna i praktična, što i je njihova glavna svrha. Imaju ugrađenu punjivu bateriju ili rade na zamjenjive baterije. Kod većine modela, nečistoća se skuplja u spremnik bez vrećice za prašinu.

Veliki broj štapnih usisavača ujedno su 2u1 štapni i ručni usisavači, u svega nekoliko sekundi pretvorite štapni u ručni usisavač.

U našoj ponudi nalaze se usisavači poznatih proizvođača kao što su Dyson, Philips, Bosch, Karcher, Electrolux, Gorenje, Samsung, Grundig, DeLonghi, …