Vaša košarica je prazna.

Vrijeme rada na baterije 70 min x

Štapni i ručni usisavači

Štapni usisavač Jimmy JV85 Pro dolazi s digitalnim motorom od 100.000 okretaja u minuti. Ima usisnu snagu 200 AW što ga svrstava kao najsnažnijeg prijenosnog usisavača na svijetu. Zahvaljujući snazi motora vrlo će učinkovito očistiti prašinu, prljavštinu, dlake, grinje, dlake i druge nečistoće.
2.419,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bežični štapni usisavač Gorenje SVC252GFA je bežični G FORCE FREE usisavač s posudom za prašinu s 2 nastavka. Snaga motora je 155 W, a snaga usisavanja je 10 W. Koristi se za suho čišćenje. Životni vijek je 70 minuta, a sadrži 7 baterija.
1.249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Gorenje SVC252GFR uspravni je usisavač pogodan za suho čišćenje. Odlikuje se snagom usisavanja od 10 W, četkom od 360 stupnjeva i LED osvjetljenjem, što će usisavanje učiniti još bržim i temeljitijim.
1.299,00 kn
1.179,00 kn
Raspoloživo odmah!

Brži način svakodnevnog čišćenja svakako omogućuju bežični štapni usisavači koji rade na baterije. Zahvaljujući brojnim dodacima možete počistiti sve vrste prljavštine, od poda do stropa ili prašinu i mrvice u automobilu.

Upotreba ručnih usisavača je vrlo jednostavna i praktična, što i je njihova glavna svrha. Imaju ugrađenu punjivu bateriju ili rade na zamjenjive baterije. Kod većine modela, nečistoća se skuplja u spremnik bez vrećice za prašinu.

Veliki broj štapnih usisavača ujedno su 2u1 štapni i ručni usisavači, u svega nekoliko sekundi pretvorite štapni u ručni usisavač.

U našoj ponudi nalaze se usisavači poznatih proizvođača kao što su Dyson, Philips, Bosch, Karcher, Electrolux, Gorenje, Samsung, Grundig, DeLonghi, …