Vaša košarica je prazna.

Vrijeme rada na baterije 14 – 50 min x

Štapni i ručni usisavači

Novo /
Jednostavnim pristupom ručnoj jedinici i dodatnoj opremi, bežični usisavač Electrolux WQ71-50IB omogućuje vam da se u trenu brzo prebacite s čišćenja poda na ona teško dostupna područja i natrag.
1.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
Jednostavnim pristupom ručnoj jedinici i dodatnoj opremi, bežični usisavač Electrolux WQ71-P52SS omogućuje vam da se u trenu brzo prebacite s čišćenja poda na ona teško dostupna područja i natrag. PowerPro Roller jednim potezom uklanja finu prašinu do XXL čestica.
1.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Brži način svakodnevnog čišćenja svakako omogućuju bežični štapni usisavači koji rade na baterije. Zahvaljujući brojnim dodacima možete počistiti sve vrste prljavštine, od poda do stropa ili prašinu i mrvice u automobilu.

Upotreba ručnih usisavača je vrlo jednostavna i praktična, što i je njihova glavna svrha. Imaju ugrađenu punjivu bateriju ili rade na zamjenjive baterije. Kod većine modela, nečistoća se skuplja u spremnik bez vrećice za prašinu.

Veliki broj štapnih usisavača ujedno su 2u1 štapni i ručni usisavači, u svega nekoliko sekundi pretvorite štapni u ručni usisavač.

U našoj ponudi nalaze se usisavači poznatih proizvođača kao što su Dyson, Philips, Bosch, Karcher, Electrolux, Gorenje, Samsung, Grundig, DeLonghi, …