Vaša košarica je prazna.

Društvena igra Šah. Priložena pravila i uputstva. Ploča napravljena od drveta. Šah je igra za dva igrača. Šahovska ploča je kvadratnog oblika, podijeljena u 64 (8×8) polja, obojanih naizmjenično svjetlom i tamnom bojom (redovno se govori bijeli i crni).
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Magnetski šah sadrži figure i ploču. Šah je igra za dva igrača. Šahovska ploča je kvadratnog oblika, podijeljena u 64 (8×8) polja, obojanih naizmjenično svjetlom i tamnom bojom (redovno se govori bijeli i crni).
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ovaj model odlikuje kocka koja se nalazi u pop up kalupu. Društvena igra Čovječe ne ljuti se je igra za najmanje dva do četiri igrača. Sastoji se od nekoliko igraćih figura različitih boja, po četiri figure u svakoj skupini.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sadrži figure raznih boja, podlogu za igru i kockicu. Društvena igra Čovječe ne ljuti se igra je za najmanje dva do četiri igrača. Sastoji se od nekoliko igraćih figura različitih boja, po četiri figure u svakoj skupini. Uključivanje pojedine igraće figure uvjetuje bacanje kocke označene s točkama.
19,00 kn
Raspoloživo odmah!

Uz najveći izbor igračaka potražite društvene igre za djecu i odrasle. Društvene igre potiču kreativnost i razvijaju logiku razmišljanja kod djeteta. Nudimo najpovoljnije cijene za sve društvene igre.

Pregledajte široku ponudu, uštedite i odaberite najbolje društvene igre za Vaše mališane. U ponudi imamo svjetske poznate društvene igre, renomiranih izdavača Hasbro, Piatnik, Ravensburger i drugih, kao što su Rizik, Catan, Monopoly, Pictionary, Activity te klasične igre kao što su Čovječe ne ljuti se, Šah, Memory i mnoge druge.

Uz više od 150 društvenih igara na jednom mjestu možete pronaći i igraće karte za poker, belu, remi, briškulu i druge.