Vaša košarica je prazna.

Mattel x

Društvene igre

UNO je brza i napeta igra puna zabave. Podudaranjem boja i brojeva igrač nastoji što prije potrošiti svoje karte, ali mora uzviknuti UNO u trenutku dok mu je preostala samo jedna karta u rukama!
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zabavna društvena igra za 2 do 6! Jednostavna, a ipak strateška. Neizvjesna! Za dob 5 godina i više. Kako igrati? 1. Kad dođe tvoj red, stavi bilo koju kartu na stol. Prvo što trebaš odrediti je koju kartu si igrao: Ako si igrao kartu sa znakom X na sebi, znači da se sljedeći igrač preskače. 2.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo, inovativno izdanje popularne igre - Pictionary Air - donosi još više uzbuđenja u klasičnoj društvenoj igri. Besplatnu Pictionary Air aplikaciju preuzmite na Google play ili Apple store-u, na pametni telefon ili tablet i započnite s igrom.
229,00 kn
Raspoloživo odmah!
Brza skiciranja, lude asocijacije! Pictionary obiteljska igra više je od klasične igre na ploči, igrači pokušavaju pobijediti druge igrače tako da pogađaju riječi i fraze koje drugi igrači skiciraju jedni drugima.
229,00 kn
Raspoloživo odmah!

Uz najveći izbor igračaka potražite društvene igre za djecu i odrasle. Društvene igre potiču kreativnost i razvijaju logiku razmišljanja kod djeteta. Nudimo najpovoljnije cijene za sve društvene igre.

Pregledajte široku ponudu, uštedite i odaberite najbolje društvene igre za Vaše mališane. U ponudi imamo svjetske poznate društvene igre, renomiranih izdavača Hasbro, Piatnik, Ravensburger i drugih, kao što su Rizik, Catan, Monopoly, Pictionary, Activity te klasične igre kao što su Čovječe ne ljuti se, Šah, Memory i mnoge druge.

Uz više od 150 društvenih igara na jednom mjestu možete pronaći i igraće karte za poker, belu, remi, briškulu i druge.