Vaša košarica je prazna.

Raspoloživo odmah! x

Poklon bonovi

Želite pokloniti nešto drugačije dečku za rođendan, ženi za godišnjicu, punici za obljetnicu, prijatelju ili prijateljici da vas nikad ne zaboravi. Pogledajte ponudu naših artikala i primatelj bona će biti oduševljen izborom, a vi ćete imati oduška jer niste izabrali pogrešan poklon.
100,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pokažite orginalnost i oslobodite sebe krivnje pogrešnim odabirom te ponudite primatelju bona da sam odabere između širokog izbora laptopa, tableta, mobitela, televizora, fotoaparata, hladnjaka, perilica, miksera, a sve to kupnjom poklon bona u iznosu od 1000 kn. Napomena: Poklon bon je moguće isko
1.000,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pokažite orginalnost i oslobodite sebe krivnje pogrešnim odabirom i ponudite primatelju bona da sam odabere između širokog izbora laptopa, tableta, mobitela, kućne elekronike i kućanskih aparata kupnjom poklon bona u iznosu od 200 kn. Napomena: Poklon bon je moguće iskoristiti samo u jednoj transak
200,00 kn
Raspoloživo odmah!

Razbijate li glavu razmišljajući što pokloniti za rođendane, obljetnice, proslave ili slične prilike? Svijet Medija ima savršeno rješenje - poklon bon - poklon s kojim nećete pogriješiti!

Donosioc poklon bona na izbor ima preko 20.000 artikala iz naše široke ponude. Vjerujemo kako će u Svijetu Medija vrlo brzo naći nešto što će zadovoljiti njegove želje i potrebe.

U ponudi Svijeta Medija možete naći popularne proizvode po povoljnim cijenama kao što su:
- mobiteli, tableti, laptopi, televizori, fotoaparati, satovi, kućanski uređaji, igračke i mnogi drugi.

Poklon bon je moguće iskoristiti samo u jednoj transakciji, a kupnja mora biti u jednakom ili većem iznosu od iznosa poklon bona. U slučaju kupovine većeg iznosa od iznosa poklon bona, razliku je moguće doplatiti. Bon nije moguće zamijeniti za gotovinu i vrijedi šest mjeseci od trenutka kupnje. Bon se može iskoristiti u svim poslovnicama Svijeta Medija.