Vaša košarica je prazna.

Poklon bonovi

Pokažite orginalnost i oslobodite sebe krivnje pogrešnim odabirom i ponudite primatelju bona da sam odabere između širokog izbora laptopa, tableta, mobitela, kućne elekronike i kućanskih aparata kupnjom poklon bona u iznosu od 200 kn. Napomena: Poklon bon je moguće iskoristiti samo u jednoj transak
200,00 kn
Raspoloživo odmah!
Želite pokloniti nešto drugačije dečku za rođendan, ženi za godišnjicu, punici za obljetnicu, prijatelju ili prijateljici da vas nikad ne zaboravi. Pogledajte ponudu naših artikala i primatelj bona će biti oduševljen izborom, a vi ćete imati oduška jer niste izabrali pogrešan poklon.
100,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pokažite orginalnost i oslobodite sebe krivnje pogrešnim odabirom te ponudite primatelju bona da sam odabere između širokog izbora laptopa, tableta, mobitela, televizora, fotoaparata, hladnjaka, perilica, miksera, a sve to kupnjom poklon bona u iznosu od 1000 kn. Napomena: Poklon bon je moguće isko
1.000,00 kn
Raspoloživo odmah!

Razbijate li glavu razmišljajući što pokloniti za rođendane, obljetnice, proslave ili slične prilike? Svijet Medija ima savršeno rješenje - poklon bon - poklon s kojim nećete pogriješiti!

Donosioc poklon bona na izbor ima preko 20.000 artikala iz naše široke ponude. Vjerujemo kako će u Svijetu Medija vrlo brzo naći nešto što će zadovoljiti njegove želje i potrebe.

U ponudi Svijeta Medija možete naći popularne proizvode po povoljnim cijenama kao što su:
- mobiteli, tableti, laptopi, televizori, fotoaparati, satovi, kućanski uređaji, igračke i mnogi drugi.

Poklon bon je moguće iskoristiti samo u jednoj transakciji, a kupnja mora biti u jednakom ili većem iznosu od iznosa poklon bona. U slučaju kupovine većeg iznosa od iznosa poklon bona, razliku je moguće doplatiti. Bon nije moguće zamijeniti za gotovinu i vrijedi šest mjeseci od trenutka kupnje. Bon se može iskoristiti u svim poslovnicama Svijeta Medija.