Vaša košarica je prazna.

Best price x

Autići i kamioni

Best price /
Tenk na daljinsko upravljanje dimenzija 50x22,5x20 cm donosi uzbudljivu zabavu s funkcijama pucanja i dima. Tenk koristi 3-kanalnu tehnologiju daljinskog upravljanja. Pucačka cijev može se zakretati za 320 stupnjeva. Pakiranje uključuje bateriju, punjač, municiju i vojnika.
999,00 kn
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Tenk na daljinsko upravljanje dimenzija 52x24x20 cm donosi uzbudljivu zabavu s funkcijama pucanja i dima. Ovaj model odlikuje atraktivan dizajn njemačkog tenka zvanog German Panther. Tenk koristi 3-kanalnu tehnologiju daljinskog upravljanja. Pucačka cijev može se zakretati za 320 stupnjeva.
1.099,00 kn
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Policijski Porsche sa treptajućim svjetlima i sirenom uhvatit će svakog lopova. Dolazi u omjeru 1:16 i dužine od 40 cm. Uz maksimalnu brzinu do 20 km/h može se voziti oko 40 minuta s vremenom punjenja od samo 80 minuta. Preciznost kontrole omogućuje 2.4GHz tehnologija.
629,00 kn
479,00 kn
Raspoloživo odmah!

Najčešće i najpopularnije igračke na daljinsko upravljanje su svakako automobili čiju široku ponudu možete pogledati u našoj webshop ponudi. Možete si pronaći različite modele svjetski poznatih brendova kao što su Ferrari, Mini cooper, Porsche, Audi i još mnogi drugi po povoljnim cijenama. 

Pojedini modeli mogu razviti zaista zadivljujuće brzine. Proizvođači, kao što su Rayline, Nikko, Dickie i Bburago puno pažnje posvećuju izdržljivosti proizvoda stoga, prilikom proizvodnje koriste kvalitetne materijale kako bi produžili vijek trajanja. Dakako, bitno je i održavanje vozila s Vaše strane. Stoga, savjetovali bismo da nakon lude vožnje svoj autić očistite od prljavštine.

Budući kako u ponudi imamo različite modele autića predviđene za različite terene predlažemo da prije narudžbe razmislite gdje i na koji način biste vozili Vaš novi model autića, terenca ili čak tenka.