Vaša košarica je prazna.

Best price x

Autići i kamioni

Best price /
Nevjerojatno s koliko snage je motor ispod haube oko 51 cm dugog off-road vozila. Posjeduje tipične značajke američkih muscle automobila. Kompresor i zračni filteri osiguravaju dodatnu snagu i poseban dizajn. Autić može doseći do 20 km/h i možete ga voziti do 40 minuta s jednim punjenjem.
699,00 kn
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Policijski Porsche sa treptajućim svjetlima i sirenom uhvatit će svakog lopova. Dolazi u omjeru 1:16 i dužine od 40 cm. Uz maksimalnu brzinu do 20 km/h može se voziti oko 40 minuta s vremenom punjenja od samo 80 minuta. Preciznost kontrole omogućuje 2.4GHz tehnologija.
629,00 kn
479,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Carrera RC Agent Black Pursuit sa svojih 42 cm dužine može postići brzinu i do 20 km/h. Ovaj model posjeduje svjetla pa je atraktivan i za vožnju po mraku. Sa funkcijom ispaljivača strelica daje posebnu zabavu u svijetu autića na daljinsko upravljanje.
729,00 kn
529,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Carrera RC 24 sata vučno vozilo dežurno je kako bi pomoglo autima koji stanu na cesti. Autić ima svjetla koja trepera koja su jasno vidljiva noću iz daljine. Vozilo dolazi u omjeru 1:16 te je dugačko čak 45 cm. Široke gume i vitlo pomoći će izvući bilo koje vozilo sa ceste.
699,00 kn
499,00 kn
Raspoloživo odmah!

Najčešće i najpopularnije igračke na daljinsko upravljanje su svakako automobili čiju široku ponudu možete pogledati u našoj webshop ponudi. Možete si pronaći različite modele svjetski poznatih brendova kao što su Ferrari, Mini cooper, Porsche, Audi i još mnogi drugi po povoljnim cijenama. 

Pojedini modeli mogu razviti zaista zadivljujuće brzine. Proizvođači, kao što su Rayline, Nikko, Dickie i Bburago puno pažnje posvećuju izdržljivosti proizvoda stoga, prilikom proizvodnje koriste kvalitetne materijale kako bi produžili vijek trajanja. Dakako, bitno je i održavanje vozila s Vaše strane. Stoga, savjetovali bismo da nakon lude vožnje svoj autić očistite od prljavštine.

Budući kako u ponudi imamo različite modele autića predviđene za različite terene predlažemo da prije narudžbe razmislite gdje i na koji način biste vozili Vaš novi model autića, terenca ili čak tenka.