Vaša košarica je prazna.

Carson x

Mladi znanstvenici, mikroskopi, teleskopi,...

Sada svoj objekt promatranja možete gledati sa 20x uvećanjem ili impresivnim 40x zumiranjem sa Mikroskopom Carson MM-24. LED svjetlo osvjetljava predmet gledanja kako bi se osigurala jasna, svijetla slika. MicroBrite je tako kompaktan i prijenosan da ga možete ponijeti sa sobom bilo gdje.
109,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Znanost je podjednako uzbudljiva za djecu kao i za odrasle. S istim susreću se u medijima te uče u školi. Svako dijete mašta o nekom eksperimentiranju, ali na žalost nema gdje izvesti svoje pokuse.

Nabavite svom malom znanstveniku vlastiti laboratorij gdje će bez muka i opasnosti moći kreirati svoje kemijske reakcije. U ponudi imamo niz znanstevih i ujedno edukativni setova različitih brendova koji su izuzetno spektakularni i zabavni. Među njima, najpopularniji su National Geographic, TeleScience, Bresser i 4M. Svi navedeni setovi su toliko zabavni da ih djeca zavole i dobiju želju za učenjem. Svaki set je specijaliziran za određeno znanstveno područje, stoga svom znanstveniku možete omogućiti istraživanje i učenje onoga što ga najviše zanima.