Vaša košarica je prazna.

Slagalice x

Puzzle i slagalice

Cijeli je svijet mudrosti umotan u ovo remek-djelo dizajnera slagalica Oscara. Tri se dijela mogu odvojiti i zatim ponovno spojiti u izvornom obliku. Ono što je posebno kod ove slagalice je to što se može riješiti na tri različita načina, ovisno o tome koji se od tri dijela odabere kao srednji dio.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Prave veze oduvijek je bilo teško formirati, ali jednom kad su takve, ostaju vječne i teško ih je rastaviti. Moja originalna verzija je kreirana s ovom slikom, ali slagalica je dovršena u cast puzzle s vezom koju je doista teško razbiti. Kako biste razbili i formirali ovu vezu?
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Loop izumio je mladi finski dizajner slagalica Vesa Timonen. Vesa Timonen je osmislio simpatičnu mozaik slagalicu na temelju originalnog slagalica prstena koji je izumio za svoju djevojku.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
NexCube je nova igra uma, poznata među korisnicima brzog slaganja jer je rubikova kocka NexCube postavila svjetski rekord od 3,47 sekundi. Kocka 3x3 ergonomski je oblikovana s jedinstvenim i poboljšanim mehanizmom, koji omogućuje da se kocka okreće u Vašim rukama izuzetno glatko.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle misaoni izazov Cast Harmony donosi G ključ i osminu koji se isprepliću i odišu prekrasnom notom kao da sviraju glazbu. Dizajn, koji na prvi pogled ne podsjeća na slagalicu, lijep je kao i zabavan. Tema reprodukcija glazbe, dizajnirali su ga Rusi Dmitry Pevnitskiy i Kirill Grebnev.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Klasična Rubikova kocka - mozgalica koja ne izlazi iz mode! Rubikova kocka je trodimenzionalna mehanička igračka, koju je 1974. godine izumio mađarski kipar i profesor arhitekture Ernő Rubik. Rubik je igračku prvobitno nazvao "Čarobna kocka" i licencirao je 1980.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Rastavite i sastavite slagalicu. Elegantan dizajn isprepletenih dijelova istog oblika podsjeća na grb. Komadi jedinstvenog oblika, uz brojna rješenja, ovu slagalicu čine teškom za odgonetnuti. Dizajnirao ju je hongkonški dizajner Kyoo Wong. Preporučena dob: 8 ili više godina.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Love - dva dijela koja se glatko isprepliću kako bi činila jedan oblik. Manipulirajte s dva pojedinačna dijela kako biste stvorili divno srce. Dizajnirao američki dizajner Scott Elliott. Preporučena dob: 8 ili više godina.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Laby potječu s kraja 19. stoljeća kada je Britanija doživjela veliku slagalica ludnicu. Na temelju originalnih slagalica iz poznatog britanskog razdoblja slagalica, ovo je ona koju smo uspješno oživjeli u novom obliku.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Cast Cyclone slagalica je u kojoj se svaki dio isprepliće s ostala tri. Premda svi dijelovi u početku djeluju kao da su isti, zapravo postoje dvije različite vrste.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Galaxy je poput kovitlajućeg oblika galaksije, zato je ova zagonetka nazvana Galaksija. Nije tako teško riješiti, ali postat ćete potpuno opčinjeni dijelovima koji se slobodno kreću. Teže ih je ponovno sastaviti sve zajedno, nego ih rastaviti.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Najprije rastavite, a zatim ponovno sastavite u početni položaj. Ova je slagalica nazvana beskonačnost, ne samo zbog svog izgleda, već i zbog toga što se njezino kretanje beskrajno nastavlja sve dok se svi dijelovi ne razdvoje.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Slagalica koja se rastavlja i sastavlja. Tri dijela slagalice s točkicom na sebi izgledaju kao da se mogu lako odvojiti od svog okvira koji izgledom podsjeća na kockicu. Međutim, dio koji izađe, povlači za sobom drugi iznutra, što otežava rješavanje ove mozgalice.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Enigma patentirane u Americi 1975., pomalo uskovitlani dijelovi ove zagonetke Eldona Vaughna moraju se rastaviti, a zatim ponovo sastaviti. Jednom u Americi prije mnogo godina pronađena je manja verzija ove slagalice, ali tada je mišljenje bilo da ju je nemoguće riješiti.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Cylinder mozgalica, kao što ime implicira, postoji trik skriven unutar cilindarske slagalice. Od vanjskog izgleda ne postoji apsolutno nikakav nagovještaj ili trag o tome kako početi. Ako postoji jedan nagovještaj koji možemo pružiti, to je da započnete kao da provaljujete u sef.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!

Velike ili male, komplicirane ili jednostavne puzzle izazov su za mnoge bez obzira na dob. Puzzle su igra u kojoj će cijela obitelj uživati te će zajedničkim snagama moći stvoriti nešto lijepo. One potiču razmišljane i kod djece razvijaju motoričke sposobnosti prilikom traženja i sklapanja pravih oblika. Odaberite svoju zabavu za cijelu obitelj različitih dimenzija.

Volite li krajolik ili ste ljubitelji životinja ili ste pak zainteresirani za povijesne znamenitosti i gradove, odaberite kvlaitetno izrađene puzzle marke Trefl, Clementoni ili 3D puzzle National Geographic. Slobodno proučite ponudu što Vam Svijet Medija nudi jer smo osigurali puzzle za sve uz veliki izbor do 500 kom, 1000 kom, 1500 kom, 2000 kom ili više komada za slaganje.

U ponudi imamo i rubikovu kocku, najpoznatiju slagalicu na svijetu.