Vaša košarica je prazna.

Ostalo x

Puzzle i slagalice

Slagalica puzzle od 1012 dijelova s fotografijom Stephena Wilkesa iz kolekcije Day to Night koja prikazuje Coney Island u Brooklynu, New York. Fotograf Stephen Wilkes jedan je od najpoznatijih američkih fotografa, nadaleko poznat po likovnosti, uredničkom i komercijalnom radu.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Cast Cyclone slagalica je u kojoj se svaki dio isprepliće s ostala tri. Premda svi dijelovi u početku djeluju kao da su isti, zapravo postoje dvije različite vrste.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Slagalica puzzle od 1020 dijelova s fotografijom Stephena Wilkesa iz kolekcije Day to Night koja prikazuje Times Square u New Yorku. Fotograf Stephen Wilkes jedan je od najpoznatijih američkih fotografa, nadaleko poznat po likovnosti, uredničkom i komercijalnom radu.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Slagalica puzzle od 1000 dijelova s fotografijom Stephena Wilkesa iz kolekcije Day to Night koja prikazuje Serengeti nacionalni park u Tanzaniji. Fotograf Stephen Wilkes jedan je od najpoznatijih američkih fotografa, nadaleko poznat po likovnosti, uredničkom i komercijalnom radu.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Cijeli je svijet mudrosti umotan u ovo remek-djelo dizajnera slagalica Oscara. Tri se dijela mogu odvojiti i zatim ponovno spojiti u izvornom obliku. Ono što je posebno kod ove slagalice je to što se može riješiti na tri različita načina, ovisno o tome koji se od tri dijela odabere kao srednji dio.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Prave veze oduvijek je bilo teško formirati, ali jednom kad su takve, ostaju vječne i teško ih je rastaviti. Moja originalna verzija je kreirana s ovom slikom, ali slagalica je dovršena u cast puzzle s vezom koju je doista teško razbiti. Kako biste razbili i formirali ovu vezu?
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Slagalica puzzle od 1036 dijelova s fotografijom Stephena Wilkesa iz kolekcije Day to Night koja prikazuje zalazak sunca u Veneciji u Italiji. Fotograf Stephen Wilkes jedan je od najpoznatijih američkih fotografa, nadaleko poznat po likovnosti, uredničkom i komercijalnom radu.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Najprije rastavite, a zatim ponovno sastavite u početni položaj. Ova je slagalica nazvana beskonačnost, ne samo zbog svog izgleda, već i zbog toga što se njezino kretanje beskrajno nastavlja sve dok se svi dijelovi ne razdvoje.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Rastavite i sastavite slagalicu. Elegantan dizajn isprepletenih dijelova istog oblika podsjeća na grb. Komadi jedinstvenog oblika, uz brojna rješenja, ovu slagalicu čine teškom za odgonetnuti. Dizajnirao ju je hongkonški dizajner Kyoo Wong. Preporučena dob: 8 ili više godina.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Klasična Rubikova kocka - mozgalica koja ne izlazi iz mode! Rubikova kocka je trodimenzionalna mehanička igračka, koju je 1974. godine izumio mađarski kipar i profesor arhitekture Ernő Rubik. Rubik je igračku prvobitno nazvao "Čarobna kocka" i licencirao je 1980.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Enigma patentirane u Americi 1975., pomalo uskovitlani dijelovi ove zagonetke Eldona Vaughna moraju se rastaviti, a zatim ponovo sastaviti. Jednom u Americi prije mnogo godina pronađena je manja verzija ove slagalice, ali tada je mišljenje bilo da ju je nemoguće riješiti.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Galaxy je poput kovitlajućeg oblika galaksije, zato je ova zagonetka nazvana Galaksija. Nije tako teško riješiti, ali postat ćete potpuno opčinjeni dijelovima koji se slobodno kreću. Teže ih je ponovno sastaviti sve zajedno, nego ih rastaviti.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
NexCube je nova igra uma, poznata među korisnicima brzog slaganja jer je rubikova kocka NexCube postavila svjetski rekord od 3,47 sekundi. Kocka 3x3 ergonomski je oblikovana s jedinstvenim i poboljšanim mehanizmom, koji omogućuje da se kocka okreće u Vašim rukama izuzetno glatko.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Love - dva dijela koja se glatko isprepliću kako bi činila jedan oblik. Manipulirajte s dva pojedinačna dijela kako biste stvorili divno srce. Dizajnirao američki dizajner Scott Elliott. Preporučena dob: 8 ili više godina.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Loop izumio je mladi finski dizajner slagalica Vesa Timonen. Vesa Timonen je osmislio simpatičnu mozaik slagalicu na temelju originalnog slagalica prstena koji je izumio za svoju djevojku.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Velike ili male, komplicirane ili jednostavne puzzle izazov su za mnoge bez obzira na dob. Puzzle su igra u kojoj će cijela obitelj uživati te će zajedničkim snagama moći stvoriti nešto lijepo. One potiču razmišljane i kod djece razvijaju motoričke sposobnosti prilikom traženja i sklapanja pravih oblika. Odaberite svoju zabavu za cijelu obitelj različitih dimenzija.

Volite li krajolik ili ste ljubitelji životinja ili ste pak zainteresirani za povijesne znamenitosti i gradove, odaberite kvlaitetno izrađene puzzle marke Trefl, Clementoni ili 3D puzzle National Geographic. Slobodno proučite ponudu što Vam Svijet Medija nudi jer smo osigurali puzzle za sve uz veliki izbor do 500 kom, 1000 kom, 1500 kom, 2000 kom ili više komada za slaganje.

U ponudi imamo i rubikovu kocku, najpoznatiju slagalicu na svijetu.