Vaša košarica je prazna.

Trenutno nije raspoloživo. x

Puzzle i slagalice

Ploča sa plastičnim dijelovima za slaganje dimenzija 14 x 14 cm, mogučnost vješanja na zid. Sadrži 264 dijelova za umetanje te polugu za vađenje dijelova.
19,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Puzzle Dino 15 komada namjenjene djeci od 3 godine. Na slici se nalaze likovi Minnie Mouse i Patka Vlatka.
29,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Puzzle Dino 66 komada namjenjene su djeci od 3 godine. U kutiji dolaze dijelovi za 2 različite slike na kojima se nalaze likovi iz crtića Auti.
59,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Slagalica puzzle od 260 dijelova s temom iz megapopularnog crtanog filma Frozen (Snježno kraljevstvo). Veličina slike 60 x 40 cm. Vrhunska Trefl kvaliteta izrade. Preporučena dob: 6 ili više godina.
59,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Velike ili male, komplicirane ili jednostavne puzzle izazov su za mnoge bez obzira na dob. Puzzle su igra u kojoj će cijela obitelj uživati te će zajedničkim snagama moći stvoriti nešto lijepo. One potiču razmišljane i kod djece razvijaju motoričke sposobnosti prilikom traženja i sklapanja pravih oblika. Odaberite svoju zabavu za cijelu obitelj različitih dimenzija.

Volite li krajolik ili ste ljubitelji životinja ili ste pak zainteresirani za povijesne znamenitosti, jedne od najpoznatijih puzzli u svijetu su Ravensburger. Slobodno proučite ponudu što Vam Svijet Medija nudi jer smo osigurali puzzle za sve.

Kupujete puzzle svojoj djeci? Obradujte ih omiljenim crtanim likom iz Disney kolekcije Frozen, Cars, Doktorica Pliško i mnogi drugi.