Vaša košarica je prazna.

LEGO Super Mario x

LEGO kocke

Novo /
71404 LEGO Super Mario Goombina cipela - proširena staza. Opremi se i zakorači u nezaboravnu zabavu u svijetu LEGO Super Mario! Pomozi LEGO Mariju, Luigiju ili Peach (figure nisu dio kompleta) da poraze Goombu i uzmu njegovu veliku zelenu cipelu!
89,00 kn
U dolasku!
71400 LEGO Super Mario Big Urchin u vožnji plažom - komplet za proširenje. Pripremi se na divlju vožnju plažom! Projuri preko drvenog mosta, ali pazi se skakutajućih Cheep Cheepova! Skoči s daske i izvedi veličanstvena salta da dobiješ bonus u novčićima.
479,00 kn
Raspoloživo odmah!
Daj svojoj LEGO figuri Marija (ne dolazi u kompletu) vještine mačka Paketom za energiju – mačak Mario. Odjeni LEGO Marija u posebne hlače i kapu da počne mijaukati i presti. Kada nosi ovaj kostim, mačak Mario ima posebnu moć hodanja uza zidove i prikupljanja novčića.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
71399 LEGO Super Mario Luigijeva vila ulaz - komplet za proširenje. Istraži stravično dvorište pored Luigijeve vile! Nađi se sa simpatičnim Polterpupom. Sruši Bogmirea sjenovitom kuglom. Kada poraziš Bogmirea, sruši kantu, otvori vrata i uđi u vilu. Unutra potraži zlatnu kost da je daš Polterpupu.
359,00 kn
Raspoloživo odmah!
Gledaj kako LEGO Mario reagira u stvarnom životu uz početničku stazu iz serije LEGO Super Mario! Sastavi svoju razinu i pomozi Mariju da sakupi novčiće. Vrti se na platformi... ali nemoj pasti! Leti na oblaku. Zaradi dodatne novčiće i superzvijezdu uz blok ?. Skoči na Goombu i prevrni Bowsera Jr.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Dodaj komplet za proširenje početničkoj stazi igre LEGO Super Mario i pripremi se za branu Boomera Billa! Porazi Shy Guya, a onda skoči na okretnu platformu. Odaberi reljefni dio ili riskiraj pa skoči na sklisku stranu.
269,00 kn
Raspoloživo odmah!
71387 LEGO Super Mario Početna staza Pustolovine s Luigijem. Uđi u svijet serije LEGO Super Mario uzbudljivom početnom stazom! Gledaj kako LEGO Luigi reagira na Ružičastog Yoshija, Booma Booma i Bonea Goomu te na smeđe kocke u biomu tornja. Vrti se, klackaj i leti da prikupiš novčiće.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
71396 LEGO Super Mario Clown Car Bowsera Jr. komplet za proširenje. Poleti visoko u zabavnom kompletu za proširenje iz serije LEGO Super Mario. Pomozi LEGO Mariju ili LEGO Luigiju (figure nisu dio kompleta) da pobijede neprijateljskog Bob-omba. Zatim je vrijeme za polijetanje.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
71406 LEGO Super Mario Yoshijeva poklon kuća - proširena staza. Dobro došli u Yoshijevu poklon kuću! Pozdravi Yoshija i provjeri ima li pošte u sandučiću. Opusti se pored kamina i odspavaj u Yoshijevu krevetu. Uberi crvene i zelene voćke.
339,00 kn
U dolasku!
Novo /
71403 LEGO Super Mario Početna staza Pustolovine s Peach. Udruži se s LEGO Peach! Daj princezi crvenu voćku da vidiš kako će reagirati. Isprobaj ljuljačku ili pripremi paket voća koji ćeš pokloniti drugom liku. Ispali mjehurić lave i sruši Lemmyja s tornja.
479,00 kn
U dolasku!
Novo /
71409 LEGO Super Mario Big Spike i zračni izazov - proširena staza. Sastavi vlastitu nebesku razinu za borbe s Big Spikeom! Izbjegni nazubljeni valjak i nagazi na glavu Big Spikea. Skoči na narančasti trampolin-gljivu i skoči još više. Iskoristi 2 trampolina u obliku gljive i porazi Boomerang Broa.
679,00 kn
U dolasku!
Novo /
71408 LEGO Super Mario Peachin dvorac - proširena staza. Uživaj u mnogim zabavnim izazovima u Peachinu dvorcu! Zbaci Ludwiga s oblaka, a onda popravi srušeni most i pozdravi Toadette. Potraži akcijsku oznaku iza slike da osvojiš bonus kada pobijediš Bob-omba.
1.119,00 kn
U dolasku!
Novo /
71407 LEGO Super Mario Kostim Cat Peach i ledeni toranj - proširena staza. Uzbuna! Kamek je zamrznuo toranj ledenom magijom i zarobio Toada! Skoči na polugu da izvučeš blok s novčićem iz leda i uzmeš žutu voćku. Pronađi kostim Cat Peach da dobiješ energiju i popneš se na toranj.
599,00 kn
U dolasku!
71398 LEGO Super Mario Dorriena plaža - komplet za proširenje. Provozaj se po plaži s Dorrie i sakupljaj novčiće! Skoči na prijateljicu i počni istraživati. Baci zelenu školjku da pobijediš Huckit Craba, a onda potraži blokove 1, 2, 3.
259,00 kn
Raspoloživo odmah!
71401 LEGO Super Mario Luigijeva vila jeziva igra - komplet za proširenje. Dobrodošli u Luigijevu vilu! Uđi u rotirajući hodnik i istraži sobe. Skoči na krevet, odštopaj zahod i podigni pladanj na stol da otkriješ skrivene dragulje.
729,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.