Vaša košarica je prazna.

LEGO Star Wars x

LEGO kocke

75320 LEGO Star Wars Bojni komplet sa snowtrooperima. Sastavi vlastitu vojsku snowtroopera iz serije LEGO Star Wars i pripremi se za bitku na planetu Hothu! Opremi snowtroopere laserskim puškama, strojnicom i pištoljem.
169,00 kn
22,43 €
Raspoloživo odmah!
75336 LEGO Star Wars Brod inkvizitora Scythe. Osjetite tamnu stranu Sile uz Brod inkvizitora Scythe! Reva je u pilotskom sjedalu, a Veliki inkvizitor i Peti brat su na brodu u zlokobnoj misiji. Okrenite krila u položaj za let i ispalite pucače oprugom.
879,00 kn
116,66 €
Raspoloživo odmah!
LEGO 75239 Action Battle Hoth - napad na generator. Bori se s prijateljima u zabavnom i brzom izazovu LEGO Star Wars napada na generator na Hothu! Složi električni generator i tronožac s pucačem, a onda postavi pobunjeničkog vojnika i snowtroopera na položaj.
259,00 kn
34,38 €
Raspoloživo odmah!
75324 LEGO Star Wars Napad crnog vojnika. Luke Skywalker se vratio! Pridruži mu se u hodnicima imperijske lagane krstarice. Iskoči iz dizala i iznenadi crne vojnike. Bore se trojica protiv jednog, trebat će ti sve vještine majstora Jedija da pobijediš moćne neprijatelje.
259,00 kn
34,38 €
Raspoloživo odmah!
LEGO 75119 Desetnica Jyn Erso. Ova snažna pobunjenička desetnica ima sve što treba da se suprotstavi Imperiju. Sastavi figuru, napuni pušku na laser, postavi ju u bojni položaj i ispali iz pucača s oprugama! Zatim zgrabi palice i okreni kotač za aktiviranje bojne funkcije mahanja rukama.
159,00 kn
21,10 €
Raspoloživo odmah!
75321 LEGO Star Wars Mikrolovac Razor Crest. Sastavi mikrolovac Razor Crest i udruži se s Mandalorijancem na uzbudljivim pustolovinama lova na nagrade! Uskoči u kabinu i kreni na galaktičku misiju. Ispali iz pucača na snage frakcije Imperial Remnant.
79,00 kn
10,49 €
Raspoloživo odmah!
75326 LEGO Star Wars Prijestolna dvorana Bobe Fetta. Izbori se za ulazak u nekadašnju palaču Jabbe Hutta s Bobom Fettom i Fennec Shand! Bori se protiv čuvara Weequaya i Quarrena. Sruši čuvara Gamorreana sa stepeništa i suoči se s Bibom Fortunom licem u lice u prijestolnoj dvorani.
879,00 kn
116,66 €
Raspoloživo odmah!
LEGO 75288 AT-AT. Pridruži se Lukeu Skywalkeru na bojnom polju planeta Hoth i izazovi generala Veersa u moćnom AT-AT-u. Drži se podalje od nogu golemog bojnog hodača. Izbjegavaj pucače na opruge. I pazi se snowtroopera koji napadaju na jurniku s puškom na tronošcu.
1.299,00 kn
172,41 €
Raspoloživo odmah!
75337 LEGO Star Wars Hodač AT-TE. Kreni u bitku protiv separatističke vojske droida, uz moćnog hodača AT-TE! Sa zapovjednikom Codyjem u kokpitu, koračaj po kamenitom terenu i pucaj iz rotirajućeg teškog topa. Zgrabi oružje i termalne detonatore iz kabine i rasporedi 212.
1.199,00 kn
159,13 €
Trenutno nije raspoloživo.
LEGO 75298 Mikroborci AT-AT i Tauntaun. Pripremi se za akciju na ledenom planetu Hothu u nevjerojatnim mikroborcima AT-AT-om i Tauntaunom. Skoči na sedlo Tauntauna s Lukeom Skywalkera i traži neprijatelja električnim dalekozorom.
179,00 kn
23,76 €
Raspoloživo odmah!
75328 LEGO Star Wars The Mandalorian kaciga. Vrijeme je da odamo počast legendarnom lovcu na nagrade Mandalorijancu. Usredotočite se na slaganje elegantne replike njegove legendarne kacige iz serije LEGO Star Wars. Lakiranim LEGO elementima stvorite metalni odsjaj beskara.
479,00 kn
63,57 €
Raspoloživo odmah!
LEGO 75310 Dvoboj na Mandaloreu. Udruži se s Ashokom Tano u epskom dvoboju s Darthom Maulom na Mandaloreu! Uđi u prijestolnu dvoranu i upotrijebi 2 svjetlosna mača za napad. Izbjegni svjetlosni mač Dartha Maula s dvjema oštricama i izbaci ga kroz prozor.
189,00 kn
25,08 €
Raspoloživo odmah!
75327 LEGO Star Wars Kaciga Lukea Skywalkera (Crvene Petice). Pokrenite pobunu i srušite Carstvo, počevši s replikom legendarne kacige Lukea Skywalker iz serije LEGO Star Wars. Pobjegnite od rutine i usredotočite se kao majstor Jedi i sastavite sve autentične detalje.
479,00 kn
63,57 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.