Vaša košarica je prazna.

LEGO Duplo x

LEGO kocke

10839 Streljana. Mala će djeca uživati u pucanju iz topa na tri mete na štandu LEGO DUPLO Streljana. Potaknite ih da ih pokušaju srušiti i osvoje nagradu za jednu od dviju DUPLO figura, a usto se dobro zabave.
209,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10930 Buldožer. Dolijte goriva u dječju maštu uz omiljene likove iz filmova Auti iz studija Disney i Pixar. Dan utrke Munjevitog Jurića dvostruki je komplet. Nakon velike utrke, djeca mogu pretvoriti igračku u Šlepovu automehaničarsku radionicu.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10931 Kamion i bager gusjeničar. Nevjerojatni komplet s gradilištem sadrži 2 figure građevinskih radnika, kamion za istovar i bager za kopanje s rotirajućom kabinom i pokretnom lopatom, pa mala djeca i roditelji imaju sve potrebno da obave posao.
159,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10949 Briga o životinjama na farmi. Roditelji i mališani uživat će u beskrajnoj maštovitoj zabavi uz 4 životinje s farme. Slatke svinja, ovca, patka i mačka savršene su za predškolce.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10883 Moje prvo vučno vozilo. Vaše će dijete uživati u popravljanju kvara na automobilu svaki put kada se dogodi uz LEGO DUPLO Moje prvo vučno vozilo za malu djecu.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
LEGO 10860 Moj prvi trkaći auto. Mali vozači uživat će u slaganju i preslagivanju kompleta Moj prvi trkaći auto za neograničenu zabavu u vožnji.
39,00 kn
29,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10900 Policijski motocikl. Odglumite scene iz pravog života uz komplet LEGO DUPLO Grad: prepoznatljivi svijet s modernim DUPLO figurama. Mala će djeca obožavati jurišanje gradom na policijskom motociklu!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ploča LEGO Duplo velika zelena podloga za gradnju LEGO Duplo dijelova dimenzija 38,1 x 38,1 cm odličan je temelj za gradnju i igranje s LEGO Duplo setovima. Preporučena dob: 2 do 5 godina. LEGO dijelova: 1
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10920 Elzina i Olafova čajanka. Disneyjevi Elza i Olaf igraju se u snijegu, a oblici i figure prilagođeni maloj djeci pozivaju male ruke da se pridruže zabavi! Mogu uživati u sladoledu, sanjkati se i ugrijati se ukusnom toplom čokoladom poslije igre!
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10951 Staja za konje i briga o poniju. Uvijek je zabavno u staji za ponije. Prije jahanja treba nahraniti 2 slatka ponija. Poslije ih treba napojiti i počešljati pa pripremiti staju za spavanje.
239,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
LEGO 10915 Abecedni kamion. Potaknite djecu da slažu, igraju se i uče uz LEGO DUPLO Abecedni kamion... Slaganje! Treba razvrstati 26 kocaka sa slovima, poslagati ih i prevesti na kamionu. Igra!
239,00 kn
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10917 Vatrogasno vozilo. Moj prvi vatrogasni kamion na guranje povezuje roditelje i mališane dok sastavljaju jednostavno vozilo, a onda glume razne uzbudljive misije spašavanja.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10906 Tropski otok. Potaknite emocionalni razvoj i razvoj finih motoričkih vještina svog mališana maštovitom igrom, istraživanjem divljine, zabavnim značajkama i pustolovinom u prašumi!
539,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10894 Vlak iz Priče o igračkama. Potaknite maštovitu i pustolovnu igru uloga sa svojim malim obožavateljem Priče o igračkama iz studija Disney Pixar dok se Woody i Buzz Svjetlosni voze u vlaku iz Priče o igračkama.
189,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.