Vaša košarica je prazna.

LEGO Duplo x

LEGO kocke

Ploča LEGO Duplo velika zelena podloga za gradnju LEGO Duplo dijelova dimenzija 38,1 x 38,1 cm odličan je temelj za gradnju i igranje s LEGO Duplo setovima. Preporučena dob: 2 do 5 godina. LEGO dijelova: 1
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10884 Moja prva životinjska piramida. Mala će se djeca ludo zabaviti dok uče slagati i držati ravnotežu uz komplet LEGO DUPLO Moja prva životinjska piramida! Zabavite se dok slažete šarene životinje iz prašume na klackalicu na različite načine i gledate kako se slatka igračka prevrće!
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10928 Pekarnica. Sva djeca vole svratiti u pekarnicu! Pripremite mikser i pećnicu pa počnite peći. Kušajte domaću tortu u raznobojnom kafiću. Dostavljajte u ukrašenom kombiju s velikim kolačem na krovu! Dok se djeca zabavljaju, razvijaju i fine motoričke, društvene i emocionalne vještine.
359,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10929 Modularna igraonica. Otvorena kućica za lutke kojoj se može pristupiti savršena je za igru u društvu. Poučite djecu o svakodnevnom životu, o kuhanju, vremenu za obroke i rutini spavanja.
529,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10917 Vatrogasno vozilo. Moj prvi vatrogasni kamion na guranje povezuje roditelje i mališane dok sastavljaju jednostavno vozilo, a onda glume razne uzbudljive misije spašavanja.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
10839 Streljana. Mala će djeca uživati u pucanju iz topa na tri mete na štandu LEGO DUPLO Streljana. Potaknite ih da ih pokušaju srušiti i osvoje nagradu za jednu od dviju DUPLO figura, a usto se dobro zabave.
209,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10925 Igraonica. Otvorite kutiju u obliku kuće i maštovita zabava odmah počinje! Komplet za igru u obliku igraonice donosi mnoštvo mogućnosti igre uloga. Podijelite fora igračke s dječakom i djevojčicom, igrajte se škole u prostoru za učenje i proslavite rođendan uz sladoled, poklon i balone.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10899 Frozen Ledeni dvorac. Pridružite se Disneyjevim Elzi, Ani i Olafu u kompletu LEGO DUPLO Disney 10899 Ledeni dvorac Snježnog kraljevstva i podijelite trenutke maštovite igre i dragocjene faze napretka sa svojim predškolskim djetetom.
439,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10903 Vatrogasna stanica. Posjeti vatrogasni dom koji se jednostavno sastavlja i uživaj u igri pretvaranja dok pomažeš vatrogascima da ugase logorsku vatru i popnu se na ljestve da spase psa, ljubimca vatrogasaca, s tornja.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10908 Zrakoplov. Odglumite scene iz pravog života uz komplet LEGO DUPLO Grad: prepoznatljivi svijet s modernim DUPLO figurama. Pokažite svom djetetu kako da pomogne pilotu da popravi avion u radionici s pomoću igračaka francuskog ključa i kantice ulja.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10901 Vatrogasni kamion. Odglumite scene iz pravog života uz komplet LEGO DUPLO Grad: prepoznatljivi svijet s modernim DUPLO figurama. Pomozite svom malom vatrogascu da pojuri u akciju spašavanja u vatrogasnom kamionu za djecu s plavim svjetlom i zvukom sirene!
159,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10927 Štand s pizzom. Uživajte u igri pretvaranja s pizzom! Tu zabavnu hranu sva djeca prepoznaju. Uz fora štand s pizzom djeca mogu uživati u svakodnevnoj zabavi u restoranu s pizzom na ulici.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10832 Rođendanski tulum. Odglumi scenarije iz pravog života uz komplet LEGO DUPLO Moj grad: prepoznatljivi svijet s modernim DUPLO figurama. Mala djeca uživat će u igri s balonima i rođendanskom pikniku u parku s bakom.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
LEGO 10861 Moji prvi osjećaji. Pomozite svom mališanu da nauči prepoznavati i shvatiti različite osjećaje uz ove svijetle likove koji se mogu sastaviti od velikih LEGO DUPLO kocaka oblikovanih kako bi bile zabavne i sigurne za male ruke.
159,00 kn
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10900 Policijski motocikl. Odglumite scene iz pravog života uz komplet LEGO DUPLO Grad: prepoznatljivi svijet s modernim DUPLO figurama. Mala će djeca obožavati jurišanje gradom na policijskom motociklu!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.