Vaša košarica je prazna.

LEGO Dots x

LEGO kocke

LEGO 31198 The Beatles. Jeste li ikad željeli odati počast legendarnom bendu kroz umjetnost? Sastavite 1 od 4 portreta članova benda The Beatles u ovom impresivnom projektu. Uredite kreativni kutak i fokusirajte se na slaganje.
1.069,00 kn
Raspoloživo odmah!
41959 LEGO Dots Slatka panda kao pladanj. Sastavi preslatku prijateljicu koja će čuvati tvoje najdraže stvari! Napravi pladanj u obliku slatke pande i počni ukrašavati pločicama. Možeš sastaviti slatku, zabavnu pandu ili drsku frajericu pandu, ali možeš i smisliti nešto svoje.
159,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41914 Kreativni okviri za slike. Pokaži svoje omiljene stvari u fora kreativnim okvirima za slike! Složi i ukrasi okvire, a onda ih postavi i izloži crteže, umjetnička djela ili fotografije. Okviri se mogu spojiti na različite načine ili stajati svaki u svom kutku sobe.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41923 Narukvice čudovište. Uredi i podijeli strašno fora nakit uz Monster narukvice! Postavi tanke narukvice na ravnu podlogu i stavi svijetle pločice u boji na njih.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41910 Narukvice sladoledne prijateljice. Dizajniraj slatke narukvice Sladoledne prijateljice za sebe i svoju najbolju prijateljicu! Otvori vrećicu, položi jednostruke narukvice na ravnu površinu i počni dodavati raznobojne pločice. Neka te nadahne pakiranje ili smisli vlastiti dizajn.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41911 Narukvica Idemo! Pokaži boje svoje ekipe narukvicom Idemo i napravi vlastiti nakit! Postavi narukvicu na ravnu površinu i dodaj šarene pločice. Nadahnuće potraži na pakiranju ili osmisli vlastiti uzorak.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
41946 LEGO Dots Dodatne TOČKICE - serija 6. Sjajna vrećica dodatnih TOČKICA za svu kul, kreativnu, divlju i otkvačenu djecu! Možeš napraviti neograničen broj uzoraka i kombinacija od raznobojnih pločica, 10 nasumično odabranih ukrašenih pločica i privjeske u obliku srca i munje.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
41944 LEGO DOTS Narukvica i privjesak za torbu Slatka maca. Zasladi svoj stil fora kompletom LEGO DOTS Slatka maca! Počni s narukvicom, dodaj joj pastelne pločice i ukrasi je pločicama koje izgledaju kao bomboni ili kao da su posipane mrvicama.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41928 Privjesak za torbu Narval. Privjeske na torbe i na druženje s preslatkim narvalom! Sastavi privjesak za torbu pa dizajniraj narvala sa slatkim izrazima lica. Od pločica iz kompleta napravi plavog, zelenkastog ili tirkiznog narvala ili ga uredi pločicama iz vrećice dodatnih točkica.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41906 Držač za olovke Ananas. Kreativnost ti je nadohvat ruke u kompletu Držač za olovke Ananas! Sastavi i ukrasi ploče ananasa i male kutije u obliku lubenice, a onda ih izloži na stolu u sobi ili bilo gdje u kući.
169,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
LEGO 41902 Narukvica Svjetlucavi jednorog. Pokaži kreativnost i napravi vlastiti fantastični nakit uz čarobnu narukvicu Svjetlucavi jednorog! Postavi narukvicu boje lavande na ravnu površinu i dodaj šarene pločice. Nadahnuće potraži na pakiranju ili smisli novi odvažni dizajn.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41926 Pribor za kreativni tulum. Vrijeme je za tulum! Organiziraj najkreativniji tulum u povijesti uz ovaj zabavni komplet. Složi kolačiće da ih s prijateljima možeš ukrasiti kako god želiš.
219,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41927 Privjesak za torbu Pas. Privjeske na torbe! Pokaži svog omiljenog psića ovim praktičnim i zabavnim kompletom. Sastavi privjesak za torbu pa stavi različite izraze lica na psića.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.