Vaša košarica je prazna.

LEGO City x

LEGO kocke

LEGO 60283 Kamper za odmor. Uputi se na zabavne praznike u legendarnom kamperu za odmor iz serije LEGO City. Odvezi se do omiljene lokacije, pronađi dobro mjesto za kampiranje i raširi vanjski namještaj. Pomozi u hranjenju bebe bočicom i nosi je u nosiljci dok pripremaš večeru u kuhinjici.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60241 Policijska jedinica sa psima. O, ne! Lopov pokušava provaliti u zlatarnicu i ukrasti drago kamenje. Ovo je posao za policijsku jedinicu sa psima iz LEGO Cityja! Skoči za volan snažnog policijskog auta i odjuri na mjesto zločina.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60252 Građevinski buldožer. Ekipa radnika iz LEGO Cityja ima posla preko glave, pa im treba tvoja pomoć. Postavi čunjeve i znak upozorenja za prolaznike, popni se na toranj i zamahni kuglom da srušiš zid... BUM!
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60251 Čudovišni kamion. Fiju! Fiju! Sjedni iza volana nevjerojatnog čudovišnog kamiona iz serije LEGO City s golemim gumama i fora detaljima s likom čudovišta s kljovama. Projuri preko neprohodnog terena brzinom munje!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60284 Utovarivač za radove na cesti. Pomozi radniku iz LEGO Cityja da održi vrhunsko stanje ceste. Dovezi sjajni utovarivač s prednjom žlicom pa postavi prometne čunjeve i znak za radove na cesti. Uf! Štakor!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60253 Sladoledarski kamion. Zvon, zvon, zvon! Prefino! Stigao je LEGO City sladoledarski kamion! Napravi još jedan krug na fora skateboardu, a onda skoči s njega, skini kacigu i trkni po slasticu sa svojim slatkim psićem.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60245 Policijska potjera za monster truckom. Bum! Tresak je probudio uspavanog zaštitara banke! Podmukla kradljivica Big Betty i njezin lukavi pomoćnik opremili su supersnažni čudovišni kamion golemim magnetom. I upravo su istrgnuli sef iz zida banke!
429,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60243 Policijska potjera u helikopteru. Ajme! Nisam znao da kamioneti mogu letjeti! Snake Rattler i njegov pomagač bježe s ukradenim sefom! Ali ATV i helikopter s nevjerojatnim magnetnim lancem policije iz LEGO Cityja jure za njima!
259,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60288 Transporter trkaćeg buggyja. Došao je taj trenutak... Dan utrke! Uskoči u terenac i kreni prema stazi. Spusti rampe prikolice i istovari superfora buggy Baja. Podigni zaštitni kavez i popni se. Stavi zaštitnu kacigu. Priprema, pozor, SAD!
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60249 Čistač ulica. Vrijeme je da operemo ulice LEGO Cityja! Pomozi vozaču da upravlja kamionom za čišćenje ulica s nevjerojatnim četkama koje se okreću. Ajme! Čišćenje cesta uistinu postaje dječja igra uz ovaj fora stroj!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
LEGO 60279 Vatrogasni kamionet. Oprez! Požar! Upomoć! Pridruži se vatrogascu LEGO Cityja u fora vatrogasnom kamionetu i požuri se do mjesta nesreće. Jao, prolaz blokira goruće drvo! No to nije problem za ovo sjajno vozilo. S pomoću funkcije za upravljanje i ralice makni goruća debla.
79,00 kn
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
LEGO 60287 Traktor. Uputi se na selo u prepoznatljivom traktoru iz serije LEGO City. Traktor ima velike stražnje gume, pa vožnja po otpornom terenu nije nikakav problem. Utovari bale sijena i sanduk s bundevom, jabukom i mrkvama u žlicu traktora.
179,00 kn
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60260 Zračna utrka. Pravo uzbuđenje krije se u slaganju kompleta LEGO City Zračna utrka. Vrhunski pilot i televizijska zvijezda LEGO Cityja Rivera ukrcao se u fora kaskaderski avion i juri nebu pod oblake, gdje ga čekaju piloti Xtreme i Vitarush u brzim helikopterima.
269,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60215 Vatrogasna postaja. Opusti se s prijateljima vatrogascima iz vatrogasne postaje. Popij šalicu kave dok se družiš sa psom iz vatrogasne postaje i grickaj kokice dok gledaš televiziju. Čekaj, kakav je to zvuk? Požar je izbio negdje u gradu!
539,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60107 Vatrogasni kamion s ljestvama. Uskoči u Vatrogasni kamion s ljestvama i pojuri do mjesta požara! Produži ljestve i ugasi vatru. Upotrijebi posebno crijevo i bori se s požarom te ugasi plamenove na tlu vatrogasnim aparatom. Pazi da bačva nafte ne eksplodira! Na tebi je da zaštitiš grad!
179,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.