Vaša košarica je prazna.

Hyrule Warriors: Legends igra za Nintendo 3DS konzolu. Pokorite neprijatelje uz omiljene Legend of Zelda junake koristeći moćne poteze. Kraljevstvo Hyrule još jednom je rascjepkala "tamna strana". Ovog puta rat je poveo čarobnjak Cia.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pokažite svoj stil dizajnirajući domove za sve svoje omiljene mještane Animal Crossinga! Iskoristite svoju kreativnost kako biste dizajnirali savršene kuće - iznutra i izvana - za stare i nove prijatelje.
159,00 kn
Raspoloživo odmah!
Super dragulji i Power Stars skriveni su u svakom zagonetnom tečaju koji ćete istražiti. Kada povratite blago koje je ukrala monstruozna, pohlepna ptica, Wingo, na kraju ćete moći igrati kao Toadette!
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Fire Emblem: Awakening igra za Nintendo 3DS konzolu. U vizualno predivnom Svijetu Fire Emblem Awakening igre borite se uz i zapovjedate vojskom duhovnih heroja protiv neprijatelja koji ima snagu za uništiti cijelo carstvo: tamnog zmaja uz kojeg su horde nemrtvih bića.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
U svijetu Miitopije odnosi su ključni. Provedite vrijeme sa saveznicima da biste postali ujedinjeni tim koji će si pomagati. Ako se ne možete slagati, vaša potraga može patiti zbog toga! Možete izabrati jednog od pregršt likova kao što su ratnik, kuhar ili pop zvijezda.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pokemon Moon igra za Nintendo 3DS konzolu. Dok Nintendo slavi 20 godina od izlaska Pokemon Red i Pokemon Green igrica u Japanu najavljena je nova era Pokemon igrica. Pokemon Moon i Pokemon Sun dolaze na Vaše 3DS konzole u 2016.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Mario Party: The Top 100 je ultimativna kolekcija Mario Party igara sa poboljšanim vizualima i zvukovima. Kolekcija sadrži nevjerojatnih 100 mini igara za neograničenu zabavu.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nova svijetlost obasjava Alola regiju. Preuzmite ulogu Pokemon trenera, otkrijte nove priče i razotkrite tajnu iza dva oblika koji podsjećaju na Legendarnog Pokemona.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kamen po kamen – palača. Lego kocka po Lego kocka – Lego palača. Ovog puta Lego nam donosi drugi nastavak Batmanovih pustolovina. Društvo će mu praviti mnogi junaci i negativci iz DC serijala, a serijal nije izgubio ništa na od svojih dobro poznatih šala.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Svi ljubitelji igara sigurno će pronaći nešto za sebe u našoj bogatoj ponudi. Igre za platforme Sony, Xbox, Nintendo i PC možete pretraživati na svijet-medija.hr po najnižim i akcijskim cijenama.

Ako tražite zabavu i igre koje su popularnije kod mlađih uzrasta u ponudi imamo igre za Nintendo 3DS i Nintendo Switch konzole. Neki od najpopularnijih naslova na Nintendo konzolama su Zelda, Pokemoni i Super Mario serijal.

Za ozbiljnije igrače tu su igre za Sony PS3, PS4, PS5Xbox One i Xbox Series konzole. PS4 i PS5 predvode veliku listu ekskluzivnih igara kao što su Uncharted, God of War i Horizon serijali, a ukoliko ste fan Halo ili Gears of War serijala tada je Xbox idealan za Vas. Uz navedene igrice za igraće konzole u našoj ponudi nalaze se i igre za PC.

Uz pomoć filtera s lijeve strane igre možete filtrirati po žanru koji vas zanima - od avantura i pucačina iz prvog lica do sportskih igri i utrka te simulacija i strategija. Uz žanr možete odabrati i preporučenu dob - ukoliko želite pregledati ponudu igrica samo za određeni uzrast.

Od najpopularnijih akcijskih igrica izdvojili bismo igre Call of Duty, Battlefield i Grand Theft Auto (GTA). Ako volite sportske igre tada su to FIFA, Formula 1 i NBA igre. Za obitelj ili društvo idealne su igre poput Just Dance. WWE i UFC predvode listu najpopularnijih simulacija borbi, odnosno borbenih sportova. Need for Speed, F1 i WRC najprodavanije su utrke.