Vaša košarica je prazna.

Rezolucija 1024 x 600 pixela x

Cestovne navigacije

Auto navigacija GARMIN Overlander MT-D Europe/ ME / Africa je robusni uređaj za satelitsku navigaciju na svim vrstama terena. Upotrijebite Garmin Explore aplikaciju za preuzimanje dodatnih karata i topografskih karata na 64 GB ugrađene memorije.
4.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bilo da se radi o obiteljskom odmoru, bijegu vikendom ili svakodnevnom putu na posao DriveSmart 76 MT-S sa Amazon Alexa satelitskom navigacijom donosi nove razine slobode, udobnosti i mira u vaše vrijeme na putu.
1.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Auto navigacija GARMIN DriveSmart 65 MT-S Europe je uređaj za satelitsku navigaciju s pametnim funkcijama i zaslonom od 6.95" s tankim okvirom.Na jednostavnim zaslonskim izbornicima i jasnim kartama prikazuju se 3D zgrade i teren.
1.469,00 kn
Raspoloživo odmah!
Auto/autobus/kamion navigacija GARMIN LGV 700 MT-D Europe je lako čitljiv 7-inčni navigacijski uređaj koji profesionalnim vozačima kamiona omogućuje nesmetan pogled na cestu i pruža izradu prilagođenih ruta za kamione. Ne propustite ni najmanju sitnicu.
2.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Dizajniran za avanturistička putovanja u manjim kombijima, GARMIN CamperVan MT-S Europe za satelitsku navigaciju veličine 6,95” s kartama Europe pomaže vam da pronađete skrivene znamenitosti i najbolje ocijenjena odmarališta. Možete preskočiti planiranje i jednostavno krenuti.
1.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.