Vaša košarica je prazna.

3D prikaz Da x

Cestovne navigacije

Auto/autobus/kamion navigacija GARMIN LGV 1000 MT-D Europe je lako čitljiv 10-inčni navigacijski uređaj koji profesionalnim vozačima kamiona omogućuje nesmetan pogled na cestu i pruža izradu prilagođenih ruta za kamione. Ne propustite ni najmanju sitnicu.
4.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Auto navigacija GARMIN Overlander MT-D Europe/ ME / Africa je robusni uređaj za satelitsku navigaciju na svim vrstama terena. Upotrijebite Garmin Explore aplikaciju za preuzimanje dodatnih karata i topografskih karata na 64 GB ugrađene memorije.
4.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Auto navigacija GARMIN DriveSmart 65 MT-S Europe je uređaj za satelitsku navigaciju s pametnim funkcijama i zaslonom od 6.95" s tankim okvirom.Na jednostavnim zaslonskim izbornicima i jasnim kartama prikazuju se 3D zgrade i teren.
1.469,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ovaj 6”-inčni uređaj za navigacija GARMIN LGV 610 stvara rute prilagođene veličini i težini vašeg vozila i predlaže stanke za dolijevanje goriva i odmor, a odlikuje se vrhunskim mogućnostima planiranja dolaska na odredište.
2.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Auto/autobus/kamion navigacija GARMIN LGV 800 MT-D Europe je lako čitljiv 8-inčni navigacijski uređaj koji profesionalnim vozačima kamiona omogućuje nesmetan pogled na cestu i pruža izradu prilagođenih ruta za kamione. Ne propustite ni najmanju sitnicu.
3.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Auto/autobus/kamion navigacija GARMIN LGV 700 MT-D Europe je lako čitljiv 7-inčni navigacijski uređaj koji profesionalnim vozačima kamiona omogućuje nesmetan pogled na cestu i pruža izradu prilagođenih ruta za kamione. Ne propustite ni najmanju sitnicu.
2.699,00 kn
Raspoloživo odmah!