Vaša košarica je prazna.

Brodski radiji CD-MP3-DVD playeri

Brodski radio HERTZ HMR 10 Marine je idealan za ljubitelje brodova koji žele odličan zvuk na brodu.
1.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bluetooth prijamik FUSION MS-BT100 je vodootporan i testiran za morsko okruženje, te će se spojiti na bilo koji FUSION Marine stereo s pomoćnim ulazom koji omogućuje trenutni prijenos s kompatibilnog uređaja.
360,00 kn
Raspoloživo odmah!
Prvi brodski stereo sustav s dodirnim zaslonom te ugrađenim Wi-Fi sučeljem, Apollo RA770 je redefinirao audio izvrsnost s revolucionarnom tehnologijom i inovativnim dizajnom uključujući Fusionovu digitalnu obradu signala, PartyBus, over-the-air nadogradnje softvera, jednodijelni stakleni zaslon i vi
5.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Brodski radio PIONEER MVH-MS510BT Marine 1-DIN sadrži Bluetooth, USB, Spotify, osvjetljenje s više boja i MIXTRAX. Može se spajati na iPhone i Android uređaje i koristi Pioneerovu Smart Sync aplikaciju.
1.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Brodski radio KENWOOD KMR-M506DAB Marine je digitalni medijski prijemnik s podrškom za Bluetooth, Spotify, Amazon Alexa Connect i Digital Radio DAB +. Sadrži 2 RCA preouta, 13 kanalni EQ i podršku za KENWOOD Remote i Music Mix aplikacije.
1.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kenwood vam predstavlja novi model brodskog radia otpornog na vodu oznake KMR-M308BT Marine. Integrirano pojačalo snage 4x50W zadovoljiti će i najzahtjevnije korisnike. Ukoliko vam to nije dovoljno, možete povezati dodatna pojačala, zvučnike i subwoofere preko RCA (chinch) izlaza.
999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
PYLE PLRMR23BTW Marine stereo prijamnik ima svestrane mogućnosti reprodukcije medija. Jednostruki DIN standard isporučen je sa značajkama poput AM / FM radija, čitača USBa, čitača SD memorijske kartice i Aux (3,5 mm) ulaza.
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Kenwood linija Marine brodskih proizvoda je izgrađena da izdrži rigoroznu svakodnevnu upotrebu, nudeći zaštitu od sunca, soli i vode. KMR-700U omogućava uživanje u glazbi kad god i gdje god se nalazili, bilo da se ste na kopnu ili na moru.
2.099,00 kn
1.679,20 kn
Raspoloživo odmah!
Najkompaktniji FUSION stereo sustav do sada, MS-RA55 osigurava čistu i dinamičnu reprodukciju zvuka u zaštićenom, kompaktnom kućištu.
1.799,00 kn
Raspoloživo odmah!

Brodski radiji proizvođača Fusion, Kenwood, Pioneer, Hertz i Pyle savršeno će nadopuniti užitak na vodama unutar Vašeg plovila. Uređaji su otporni na vodu, te su dodatno izolirani od ostalih vremenskih utjecaja. Pomoću njih moguće je reproducirati glazbu iz različitih izvora, poput memorijske kartice, USB memorije, putem bluetootha, aux ulaza, analognog ili DAB radia.

Iz ponude se izdvajaju radiji proizvođača Fusion s prednjim zaslonom većim od 1DIN dimenzija, dok je ostatak kućišta unutar 1DIN okvira , te ga možete smjestiti u bilo koji otvor namijenjen brodskom radiju.