Vaša košarica je prazna.

Marka automobila SMART x

Maske, adapteri i konektori

Gotovo sva nova vozila, od osobnih automobila, do velikih dostavnih vozila imaju suvremeno dizajnirane središnje armature, u kojima su tvornički audio sustavi ukomponirani u dizajn unutrašnjosti. No, poželite li svoj standardni radio zamijeniti nekim auto radiom ili multimedijom poznatih proizvođača iz naše ponude, ne morate se bojati što će se dogoditi s praznim prostorom između nove multimedije, odnosno auto radia i ostatka armature u automobilu.

U ponudi imamo maske za gotovo sve modele osobnih automobila, te većinu dostavnih vozila, poznatog britanskog proizvođača dodatne audio opreme Connects. Maske popunjavaju svaki milimetar praznog prostora, a možete odabrati između 1DIN maske i 2DIN maske ovisno o veličini Vašeg novog auto radia.

Kada ugrađujete novi auto radio u vozila novijeg godišta biti će Vam potrebni i prijelazni konektori između tvorničke instalacije u automobilu, te novog uređaja. U slučaju spajanja naprednijeg multimedijalnog sustava u specifične modele biti će vam potrebni info adapteri i CANBUS adapteri, moguće je spojiti i dodatne ulaze zvuka uz pomoć AUX adaptera, te USB adaptera.

Želite li sve potrebne konektore i maske za određeni model vozila nabaviti u kompletu pripremljeni su 1DIN setovi i 2DIN setovi.

Ugrađujete li nove zvučnike u Vaš automobil koristite zvučničke adaptere kako bi olakšali ugradnju.