Vaša košarica je prazna.

Auto handsfree

Parrot vam predstavlja novu liniju prijenosnog handsfree uređaja za vaš automobil oznake Minikit Neo 2 HD u crvenoj boji. Automatski odgovor na poruke i odbacivanje poziva...kompatibilan sa IOS i Android sustavom...prepoznavanje glasa...opcija pronađi moj auto putem mobilne aplikacije...
649,00 kn
Raspoloživo odmah!
Parrot vam predstavlja novu liniju prijenosnog handsfree uređaja za vaš automobil oznake Minikit Neo 2 HD u plavoj boji. Automatski odgovor na poruke i odbacivanje poziva...kompatibilan sa IOS i Android sustavom...prepoznavanje glasa...opcija pronađi moj auto putem mobilne aplikacije...
649,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bluetooth bežična tehnologija omogućuje prijenos glasa i podataka putem radio veze kratkog dometa, proširuje komunikacijske mogućnosti mobitela i velikog broja uređaja. Kompatibilni su sa gotovo svim Bluetooth mobitelima.
1.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
iPod USB Bluetooth® Hands-Free autoinstalacija sa supertankim ekranom, dvostrukim mikrofonom i bežičnim daljinskim upravljačem. Parrot MKi je opremljen konketorima za iPod/iPhone i USB memoriju, te na ekranu MKi9200 utorom za SD-memorijsku karticu.
1.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Prostoručna Bluetooth instalacija Parrot Minikit Plus je namijenjena uporabi s vašim pametnim telefonima, kao i sa iPhoneom. Novost je MULTIPOINT tehnologija, koja omoguča povezivanje s dva telefona istovremeno.
649,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novi model Parrot handfree uređaja serije Asteroid mini. Asteroid Mini Vam nudi aplikacije za pomoć pri vožnji, pristup do vaše glazbe, prostoručnu uporabu, odlikuje ga 3,2 zaslon i bežični daljinski upravljač.
2.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Osigurajte da ste dostupni u bilo koje vrijeme na vašem mopedu ili motociklu. Parrot SK4000 je Bluetooth® bežični hands-free dizajniran za pozivanje i primanje poziva uz potpunu sigurnost na dva kotača.
1.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Parrot vam predstavlja novu liniju prijenosnog handsfree uređaja za vaš automobil oznake Minikit Neo 2 HD u crnoj boji. Automatski odgovor na poruke i odbacivanje poziva...kompatibilan sa IOS i Android sustavom...prepoznavanje glasa...opcija pronađi moj auto putem mobilne aplikacije...
649,00 kn
Raspoloživo odmah!