Vaša košarica je prazna.

MS Industrial x

Auto radio oprema

MS TUNE 05 – Provodite puno vremena u autu? Dosadile su Vam radio postaje? Povežite svoju omiljenu playlistu sa auto zvučnicima i uživajte. TUNE 05 ima USB utor, utor za SD karticu i audio in ulaz, a s auto zvučnicima se spaja putem FM modulatora. Sve što Vam treba za ugodnu vožnju.
69,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
MS TUNE B100 – Provodite puno vremena u autu? Dosadile su Vam radio postaje? Povežite svoju omiljenu playlistu sa auto zvučnicima i uživajte. TUNE B100 ima USB utor, utor za SD karticu i audio in ulaz, a s auto zvučnicima se spaja putem FM modulatora. Sve što Vam treba za ugodnu vožnju.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
MS TUNE B300 – Provodite puno vremena u autu? Dosadile su Vam radio postaje? Povežite svoju omiljenu playlistu sa auto zvučnicima i uživajte. TUNE B300 ima USB utor, utor za SD karticu i audio in ulaz, a s auto zvučnicima se spaja putem FM modulatora. Sve što Vam treba za ugodnu vožnju.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!

U ponudi dodatne auto radio opreme možete pronaći daljinske upravljače za Pioneer radio uređaje iz auto i marine programa. USB gadgetima poput FM transmitera proizvođača MS Industrial možete bežično reproducirati glazbu u Vašem automobilu sa svog mobilnog uređaja, memorijske kartice ili USB memorije.