Vaša košarica je prazna.

Klima uređaj VIVAX cool ACP-24CH70AEQIs posjeduje posebnu 3D inverter tehnologiju koja omogućuje znatne uštede energije, tihi rad i dugotrajnu kvalitetu i sve to u energetskoj klasi A++ u hlađenju i A+ u grijanju.
7.299,00 kn
968,74 €
Raspoloživo uz narudžbu.

Vruće vam je ili možda hladno – razmišljate o kupnji klima uređaja? Povoljne cijene - akcijske ponude klima uređaja LG Electronics, DeLonghi, Vivax pogledajte na svijet-medija.hr
Pri kupnji klima uređaja bitno je voditi računa za koju namjenu je klima potrebna - hlađenje i/ili grijanje, veličina prostora koju želite hladiti ili grijati, klimatska zona kako bi odabrali optimalan uređaj.

Split klime namijenjene su za fiksno postavljanje unutar prostorije koju želimo hladiti ili grijati. Najčešće to su mono split klime koje se sastoje od jedne unutarnje i jedne vanjske jedinice. Ovisno o veličini prostorije određuje se veličina klime – njena snaga. Klima uređaji s inverter sustavom imaju manju potrošnju energije i pri tom u najkraćem vremenu postižu željenu temperaturu. Ukoliko želite upravljati Vašom klimom iz daljine uključite opciju hlađenja kada krenete s posla kako bi došli na željenu temperaturu u rashlađeni dom. To je moguće uz modele koji imaju WiFi funkciju koja omogućava daljinsko upravljanje pomoću pametnog telefona, tableta ili računala putem interneta preko aplikacije.

Prijenosne klime bez vanjske jedinice namijenjene su za manje prostore gdje ne možemo ili ne želimo instalirati fiksni klima uređaj. Praktične su jer nema fiksne montaže već su prenosive i mogu se koristiti u više prostorija unutar objekta. Montaža je jednostavna, potrebno je samo „dimnjak - cijev“ provesti van kako bi kondenzirani zrak izašao iz same prostorije. Prijenosne klime, osim standardnih funkcija hlađenja i kod nekih modela grijanja, služe za odvlaživanje i ventilaciju. U Svijetu medija po povoljnim cijenama pronađite DeLonghi i Vivax prijenosne klima uređaje.

U ponudi pronađite i sredstvo za čišćenje klima uređaja. Njime dezinficirate sustav, osiguravate uklanjanje neugodnih mirisa i cirkulaciju svježeg zraka u Vašem domu.