Vaša košarica je prazna.

Podloga Bosch od mikrovlakana za UniversalBrush - 1600A023KZ savršen je suradnik u kuhinji i kupaonici kada se radi o kromiranim nastavcima, loncima, tavama, sudoperima, odvodima i još puno više toga. Lako se pričvršćuje čičak trakom i vrlo učinkovito čisti površine.
69,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Četka za UniversalBrush - 1600A023KW napravljena je za teške zadatke čišćenja. Zahvaljujući snažnoj brzini okretanja od 215 min ona riba umivaonike, pločice i spojeve u kupaonici i kuhinji kao i naplatke kotača, namještaja na dvorištu i spojeve pločica na otvorenom.
69,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Karcher SG 4/4 je kompaktni i robusni parni čistač koji impresionira izvrsnim učinkom i dezinfekcijom* s certifikatom. Zahvaljujući tlaku pare od 4 bara postiže se optimalni učinak čišćenja.
9.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Parni čistač SC 2 EasyFix Premium tvrtke Kärcher jednostavan je i intuitivan za upotrebu. EasyFix podna mlaznica s fleksibilnim zglobom iznimno je ergonomska, a zahvaljujući posebnoj tehnologiji čistač pruže izuzetne rezultate čišćenja.
1.069,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Detaljna četkica za UniversalBrush - 1600A023KY i kada se se radi o najmanjim detaljima njezine male čekinje dohvaćaju prljavštinu na gotovo svim mjestima, posebice na onima teško dostupima kao što su kutovi ili profili.
69,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kärcher parni usisavač SV 7 ujedinjuje prednosti parnih čistača i prednosti suhih usisavača. On usisava na primjer mrvice s poda, briše pod na mokro te ga potom čak i suši. I to sve udobno u jednom jedinom radnom koraku.
5.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Ako želite imati savršenu čistoću u cijelom domu bez upotrebe kemijskih sredstava parni čistač je idealan izbor za Vas. Zahvaljujući svojim vrhunskim performansama čišćenja, para ubija 99,99% bakterija. Parni čistač možete koristiti u kuhinji, kupaonici, na podovima te čak i kod glačanja. U kućanstvu parni čistač možete koristiti za gotovo sve površine. U našoj ponudi potražite parne čistače vrhunskog branda Karcher. Idealan model izaberite sukladno svojim potrebama i navikama.
U širokoj ponudi na stranicama Svijeta medija također potražite i dodatan pribor i opremu za parne čistače kao što su dodatne četke, krpe za čišćenje, filtere i drugo.