Vaša košarica je prazna.

Novo x

Perilice i sušilice rublja

Novo /
AKCIJA /
Perilica rublja LG F4J3TN3WE koristi tehnologiju koja bubanj perilice okreće u različitim smjerovima, osiguravajući tkanini odgovarajuću njegu, a odjeći iznimnu čistoću. Inverterski motor s izravnim pogonom koji pokreće perilicu rublja izuzetno je pouzdan i stvarno tih.
3.099,00 kn
2.479,20 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Perilica rublja Gorenje WNEI14BS modernog dizajna savršeno se uklapa u svaki prostor.
4.999,00 kn
4.499,10 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Perilica rublja Gorenje WNEI82SDS savršeno se uklapa u svaki prostor. Jedinstveni uzorak bubnja u obliku valova u kombinaciji sa specijalnim 3D rebrima u obliku valova omekšava vlakna kako bi odjeći pružio najnježniji tretman i osigurao savršeno čisto rublje, s minimalnim naborima.
3.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Perilica rublja LG F4WV910P2SE ima kapacitet pranja 10,5 kg i 1400 okretaja u minuti. Dolazi s funkcijom AI DD koja otkriva težinu, prepoznaje mekoću tkanine i sama odabire optimalno kretanje bubnja prema tkanini.
6.599,00 kn
5.609,15 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Uživajte u učinkovitom čišćenju čak i pri niskim temperaturama zahvaljujući Eco Bubble tehnologiji perilice rublja Samsung WW80T534DAE/S7. Perite rublje učinkovito i s lakoćom zahvaljujući Al Control upravljanju s pomoću umjetne inteligencije.
4.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Perilica rublja LG F4WV309S4E ima kapacitet pranja 9 kg i 1400 okretaja u minuti. Dolazi s funkcijom AI DD koja otkriva težinu, prepoznaje mekoću tkanine i sama odabire optimalno kretanje bubnja prema tkanini.
4.099,00 kn
3.549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Perilica rublja Gorenje WEI84BDS dolazi s tihim, ali izrazito učinkovitim motorom koji je dizajniran kako bi osigurao duži životni vijek perilice rublja štedeći energiju pri svakom ciklusu pranja. Uz funckiju AutoWash vaša perilica rublja odabrat će najbolji ciklus pranja za rublje u bubnju.
3.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
IZLOŽBENI PRIMJERAK! Kondenzacijska sušilica rublja LG RC90V9AV2Q sadrži tehnologiju Eco Hybrid koja vam pruža opciju uštede energije i vremena. Omogućuje vam bezbrižno korištenje i održavanje, sadrži kondenzator koji se sam čisti, tako da vi ne morate.
7.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Samsung perilica rublja WW70T554DAW/S7 s kapacitetom pranja od 7 kg odlikuje se funkcijom AddWash koja omogućuje naknadno umetanje odjevnih komada nakon početka ciklusa. Moćan program s higijenskom parom poboljšava kvalitetu rublja.
4.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Perilica rublja Gorenje WNEI84BS savršeno se uklapa u svaki prostor. Sadrži specijalana 3D rebra u obliku valova koja omekšavaju vlakna kako bi se odjeći pružio najnježniji tretman i savršeno čisto rublje s minimalnim naborima.
3.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Perilica rublja LG F4WV308S3U ima kapacitet pranja 8 kg i 1400 okretaja u minuti. Dolazi s funkcijom AI DD koja otkriva težinu, prepoznaje mekoću tkanine i sama odabire optimalno kretanje bubnja prema tkanini.
3.899,00 kn
3.314,15 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Perilica rublja Gorenje W11NEI62SB savršeno se uklapa u svaki prostor. Jedinstveni uzorak bubnja u obliku valova u kombinaciji sa specijalnim 3D rebrima u obliku valova omekšava vlakna kako bi odjeći pružio najnježniji tretman i osigurao savršeno čisto rublje, s minimalnim naborima.
2.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Perilica i sušilica rublja LG F2DV5S8S2E jedan je od uređaja s najsuvremenijom tehnologijom pranja i sušenja u jednom. Savršeno se uklapa u svaki prostor.
5.999,00 kn
4.999,00 kn
Raspoloživo odmah!

Svakom kućanstvu potrebna je perilica rublja. Odabir kvalitetne perilice i sušilice uvelike utječe na vaš svakodnevni život. Široki raspon raznih svojstava i funkcija nudi jedinstveno iskustvo pranja.

Svijet Medija ima bogatu ponudu, a na vama je da odaberete idealan model koji najbolje odgovara vašim potrebama iz ponude poznatih proizvođača Bosch, Electrolux, Gorenje, Samsung, Whirpool, Vivax, AEG i LG.

Odabir perilice ovisi o tome koji model najbolje zadovoljava vaše potrebe. Ovisno o željama možete birati između prednjeg i gornjeg punjenja, zapremnine bubnja, energetske učinkovitosti, brzini okretaja u minuti itd.

Nakon pranja, rublje naravno moramo i osušiti. Sušilice rublja donose brojne prednosti u usporedbi sa sušenjem na zraku i zato ih možemo naći u sve više domaćinstava. Razlikujemo dvije vrste: ventilirajuće ili kondenzacijske. Ventilirajuće sušilice rade na principu upuhivanja zraka u bubanj i ispuhivanja vlažnog i toplog zraka iz bubnja, a kondenzacijske sušilice recirkuliraju zrak iz bubnja koji se kroz sistem kondenzatora hladi, ovlažuje i ponovno vraća u bubanj.

Ukoliko nemate prostora za dva uređaja, odnosno mogućnost postavljanja sušilice na perilicu ili sušilice pored perilice, najbolje je kupiti jedan uređaj, odnosno perilicu - sušilicu rublja. Izvrstan su izbor za kuće i stanove u kojima nema previše slobodnog mjesta. Nude vrhunsko rješenje za uštedu prostora koje je istodobno i veoma elegantno.