Vaša košarica je prazna.

Sušilice rublja x

Perilice i sušilice rublja

Vezni element Samsung SKK-DD savršen je pratilac za Samsung sušilice rublja i Samsung perilice rublja s prednjim punjenjem.
799,00 kn
106,05 €
Raspoloživo odmah!
Kondenzacijska sušilica rublja Gorenje DA83IL/I ima ugrađenu toplinsku pumpu te kapacitet punjenja 8 kg. Inverter PowerDrive motor je tihi, ali izrazito učinkovit motor dizajniran je kako bi osigurao duži životni vijek sušilice rublja, štedeći energiju pri svakom ciklulsu sušenja.
5.799,00 kn
769,66 €
Raspoloživo odmah!
Uz kondenzacijsku sušilicu rublja Samsung DV90T7240BX/S7 rublje sušite učinkovito i s lakoćom. Al Control tehnologija personalizira ciklus sušenja pamćenjem vaših navika, predlaganjem ciklusa, i prikazivanjem pravodobnih informacija.
6.999,00 kn
928,93 €
Raspoloživo odmah!
Kondenzacijska sušilica rublja VIVAX CDR-0812A ima kapacitet spremnika 8 kg. Broj okretaja je 800 o/min. Dolazi sa 12 programa - Pamuk, Brzo sušenje, Osjetljivo rublje, Sintetika, Osvježavanje.
2.199,00 kn
291,86 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Kondenzacijska sušilica rublja Electrolux EW9H378S je opremljena sustavom CycloneCare, kojim njegu rublja osiguravate ravnomjernim i blagim sušenjem zrakom sa svih strana. Vodeća tehnologija na tržištu osigurava zadržavanje oblika, kvalitete i prekrasnog izgleda rublja.
6.399,00 kn
849,29 €
Raspoloživo odmah!
Vezni element BOSCH WTZ27410 jednostavno je rješenje za povezivanje perilice i sušilice rublja.
199,00 kn
26,41 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
Kondenzacijska sušilica rublja BOSCH WQG24590BY jamči visoke performanse uz stalno nisku potrošnju energije zahvaljujući automatskom čišćenju kondenzatora. Iron Assist koristi prirodnu maglicu kako bi zagladio suho rublje tako da neku odjeću ni ne trebate glačati.
7.049,00 kn
935,56 €
Raspoloživo odmah!
Kondenzacijska sušilica rublja BOSCH WTX87KH0BY ima inovativne stijenke AntiVibration koje su posebice dizajnirane za pružanje veće stabilnosti i optimalno smanjivanje vibracija. Smanjite kup rublja za glačanje samo pritiskom gumba.
9.049,00 kn
1.201,01 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Set za povezivanje Samsung SKK-DF vam stvara dodatnu površinu koja će vam pomoći pri sortiranju, utovaru i istovaru rublja. Apsorbira vibracije i nije potrebna montaža na zid.
199,00 kn
26,41 €
Raspoloživo odmah!
Kondenzacijska sušilica rublja Electrolux EW6C428W PerfectCare 600 sa sustavom SensiCare otkriva razinu vlage u svakom punjenju putem posebnih senzora i prilagođava vrijeme sušenja u skladu s tim To znači da se čak i najmanje punjenje neće nikada izložiti prevelikoj toplini.
4.099,00 kn
544,03 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Sušilica rublja Samsung DV90T6240LH/S7dolazi s tehnologijom toplinske pumpe koja pruža energetski efikasan, pristupačan i nježan način da osušite odjeću. Koristi „rashladne” materije umjesto struje da zagrije zrak i reciklira topli zrak da izbjegne trošenje energije.
5.999,00 kn
796,20 €
Raspoloživo odmah!
Kondenzacijska sušilica rublja Gorenje DA92IL ima veliki volumen bubnja zapremnine 9 kg te ugrađenu toplinsku pumpu. IonTech minimizira nabore i maksimira svježinu. Zrak pun negativno nabijenih iona suši rublje tako da značajno smanjuje potrebu za glačanjem odjeće.
6.099,00 kn
809,48 €
Raspoloživo odmah!
Sušilica rublja AEG T6DBG28S ima tehnologiju ProSense sa senzorima za vlažnost i temperaturu za prilagodbu vremena sušenja i uštedu energije za svako punjenje. To štedi vrijeme i energiju i štiti odjeću koju volite i svaki dan nosite.
4.699,00 kn
623,66 €
Raspoloživo odmah!
Novo /
Kondenzacijska sušilica rublja BOSCH WQG24500BY jamči visoke performanse uz stalno nisku potrošnju energije zahvaljujući automatskom čišćenju kondenzatora. Ova sušilica s toplinskom pumpom za vrlo učinkovito sušenje ponosi se LED zaslonom i mnogim dodatnim značajkama.
6.649,00 kn
882,47 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Svakom kućanstvu potrebna je perilica rublja. Odabir kvalitetne perilice i sušilice uvelike utječe na vaš svakodnevni život. Široki raspon raznih svojstava i funkcija nudi jedinstveno iskustvo pranja.

Svijet Medija ima bogatu ponudu, a na vama je da odaberete idealan model koji najbolje odgovara vašim potrebama iz ponude poznatih proizvođača Bosch, Electrolux, Gorenje, Samsung, Whirpool, Vivax, AEG i LG.

Odabir perilice ovisi o tome koji model najbolje zadovoljava vaše potrebe. Ovisno o željama možete birati između prednjeg i gornjeg punjenja, zapremnine bubnja, energetske učinkovitosti, brzini okretaja u minuti itd.

Nakon pranja, rublje naravno moramo i osušiti. Sušilice rublja donose brojne prednosti u usporedbi sa sušenjem na zraku i zato ih možemo naći u sve više domaćinstava. Razlikujemo dvije vrste: ventilirajuće ili kondenzacijske. Ventilirajuće sušilice rade na principu upuhivanja zraka u bubanj i ispuhivanja vlažnog i toplog zraka iz bubnja, a kondenzacijske sušilice recirkuliraju zrak iz bubnja koji se kroz sistem kondenzatora hladi, ovlažuje i ponovno vraća u bubanj.

Ukoliko nemate prostora za dva uređaja, odnosno mogućnost postavljanja sušilice na perilicu ili sušilice pored perilice, najbolje je kupiti jedan uređaj, odnosno perilicu - sušilicu rublja. Izvrstan su izbor za kuće i stanove u kojima nema previše slobodnog mjesta. Nude vrhunsko rješenje za uštedu prostora koje je istodobno i veoma elegantno.