Vaša košarica je prazna.

Perilice sa sušilicom rublja x Samsung x

Perilice i sušilice rublja

AKCIJA /
Rublje perite učinkovito i s lakoćom zahvaljujući snažnom AI Control upravljanju s pomoću umjetne inteligencije. Personalizira ciklus pranja pamćenjem Vaših navika, predlaganjem ciklusa, i prikazivanjem pravovremenih informacija.
6.199,00 kn
822,75 €
5.499,00 kn
729,84 €
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Uživajte u učinkovitom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama, zahvaljujući Eco Bubble tehnologiji. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, stoga brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine.
6.299,00 kn
836,02 €
5.499,00 kn
729,84 €
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Perilica i sušilica rublja Samsung WD90T754DBH/S7 Quick Drive omogućuje vam da uživate u učinkovitom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama zahvaljujući Eco Bubble tehnologiji.
7.399,00 kn
982,02 €
6.699,00 kn
889,11 €
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Perilica i sušilica rublja Samsung WD80T4046EE/LE omogućuje vam da uživate u učinkovitom čišćenju čak i pri niskim temperaturama.
4.899,00 kn
650,21 €
4.699,00 kn
623,66 €
Raspoloživo odmah!

Svakom kućanstvu potrebna je perilica rublja. Odabir kvalitetne perilice i sušilice uvelike utječe na vaš svakodnevni život. Široki raspon raznih svojstava i funkcija nudi jedinstveno iskustvo pranja.

Svijet Medija ima bogatu ponudu, a na vama je da odaberete idealan model koji najbolje odgovara vašim potrebama iz ponude poznatih proizvođača Bosch, Electrolux, Gorenje, Samsung, Whirpool, Vivax, AEG i LG.

Odabir perilice ovisi o tome koji model najbolje zadovoljava vaše potrebe. Ovisno o željama možete birati između prednjeg i gornjeg punjenja, zapremnine bubnja, energetske učinkovitosti, brzini okretaja u minuti itd.

Nakon pranja, rublje naravno moramo i osušiti. Sušilice rublja donose brojne prednosti u usporedbi sa sušenjem na zraku i zato ih možemo naći u sve više domaćinstava. Razlikujemo dvije vrste: ventilirajuće ili kondenzacijske. Ventilirajuće sušilice rade na principu upuhivanja zraka u bubanj i ispuhivanja vlažnog i toplog zraka iz bubnja, a kondenzacijske sušilice recirkuliraju zrak iz bubnja koji se kroz sistem kondenzatora hladi, ovlažuje i ponovno vraća u bubanj.

Ukoliko nemate prostora za dva uređaja, odnosno mogućnost postavljanja sušilice na perilicu ili sušilice pored perilice, najbolje je kupiti jedan uređaj, odnosno perilicu - sušilicu rublja. Izvrstan su izbor za kuće i stanove u kojima nema previše slobodnog mjesta. Nude vrhunsko rješenje za uštedu prostora koje je istodobno i veoma elegantno.