Vaša košarica je prazna.

Dubina 59,9 cm x

Perilice i sušilice rublja

AKCIJA /
Kondenzacijska sušilica rublja BOSCH WTW876LBY jamči visoke performanse uz stalno nisku potrošnju energije zahvaljujući automatskom čišćenju kondenzatora.
7.049,00 kn
5.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Bosch sušilica WTH83001BY je kvalitetan, učinkovit i praktičan pomagač pri sušenju rublja. Odlikuje je kapacitet sušenja 7 kg, sustav SensitiveDrying i tehnologija AutoDry koja rublje nježno suši do optimalne razine suhoće.
4.649,00 kn
3.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Kondenzacijska sušilica rublja BOSCH WTH85203BY jamči učinkovito sušenje zbog filtra kondenzatora koji se jednostavno čisti. AutoDry će osušiti rublje do željene suhoće, a senzori koji cijelo vrijeme mjere temperaturu i vlagu štite vaše rublje te osiguravaju savršeno sušenje svaki put.
5.449,00 kn
4.699,00 kn
Raspoloživo odmah!

Svakom kućanstvu potrebna je perilica rublja. Odabir kvalitetne perilice i sušilice uvelike utječe na vaš svakodnevni život. Široki raspon raznih svojstava i funkcija nudi jedinstveno iskustvo pranja.

Svijet Medija ima bogatu ponudu, a na vama je da odaberete idealan model koji najbolje odgovara vašim potrebama iz ponude poznatih proizvođača Bosch, Electrolux, Gorenje, Samsung, Whirpool, Vivax, AEG i LG.

Odabir perilice ovisi o tome koji model najbolje zadovoljava vaše potrebe. Ovisno o željama možete birati između prednjeg i gornjeg punjenja, zapremnine bubnja, energetske učinkovitosti, brzini okretaja u minuti itd.

Nakon pranja, rublje naravno moramo i osušiti. Sušilice rublja donose brojne prednosti u usporedbi sa sušenjem na zraku i zato ih možemo naći u sve više domaćinstava. Razlikujemo dvije vrste: ventilirajuće ili kondenzacijske. Ventilirajuće sušilice rade na principu upuhivanja zraka u bubanj i ispuhivanja vlažnog i toplog zraka iz bubnja, a kondenzacijske sušilice recirkuliraju zrak iz bubnja koji se kroz sistem kondenzatora hladi, ovlažuje i ponovno vraća u bubanj.

Ukoliko nemate prostora za dva uređaja, odnosno mogućnost postavljanja sušilice na perilicu ili sušilice pored perilice, najbolje je kupiti jedan uređaj, odnosno perilicu - sušilicu rublja. Izvrstan su izbor za kuće i stanove u kojima nema previše slobodnog mjesta. Nude vrhunsko rješenje za uštedu prostora koje je istodobno i veoma elegantno.