Vaša košarica je prazna.

Bosch x

Perilice posuđa

Samostojeća perilica posuđa BOSCH SMS25AW05E omogućuje vam temeljito sušenje posuđa. Za nepogrešivu zaštitu od propuštanja tu je sustav Aqua Stop koji prestaje s radom i ispumpava vodu kroz cijev. Tako da ste zaštićeni od oštećenja uzrokovanih vodom.
3.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Automatski programi perilice posuđa BOSCH SMS4HDI52E jamče optimalne performanse čišćenja. Količina vode, temperatura vode i vrijeme ispiranja prilagođavaju se točno razini zaprljanosti, što dovodi do najboljih rezultata uz manju potrošnju vode i energetske uštede.
6.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Uz funkciju Perfect Dry dobit će te savršen rezultat sušenja uz manje potrošene energije. Izvanredno tiha perilica posuđa. Uz pomoć aplikacije Home Connect možete pratiti i upravljati svojom perilicom posuđa sa svog mobilnog uređaja ili korištenjem glasovnih naredbi.
8.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica posuđa BOSCH SMS4HTW17E jamči automatske performanse čišćenja. Količina vode, temperatura vode i vrijeme ispiranja prilagođavaju se točno razini zaprljanosti, što dovodi do najboljih rezultata uz manju potrošnju vode i energetske uštede.
4.249,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SMV6ECX69E ima kapacitet za 14 kompleta i 8 programa. Uz EfficientDry vrata vaše perilice posuđa otvaraju se automatski nakon završetka programa. To praktično rješenje unaprjeđuje postupak sušenja, sprječava kondenzaciju i nježno hladi vaše posuđe.
7.449,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SMV8YCX03E svojim se elegantnim i jednostavnim dizajnom uklapa u svaki prostor. Dolazi s fleksibilnim i praktičnim Flex košarama za jednostavno punjenje perilice. Poboljšani sustav izvlačenja omogućuje da punjenje i pražnjenje perilice bude jednostavno.
10.649,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SGH4HCX48E svojim elegantnim dizajnom savršeno se uklapa u svaki prostor. Sadrži ladicu VarioDrawer koja nudi dodatnu razinu na vrhu perilice posuđa.
6.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SGV2ITX16E ima kapacitet za 12 kompleta i dolazi s 4 programa pranja. Sadrži opciju iznimno temeljitog sušenja za posuđe koje se teško suši i 3 posebne funkcije Exstra dry, Half Load, VarioSpeed.
3.749,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Automatski programi jamče optimalne performanse čišćenja. Količina vode, temperatura vode i vrijeme ispiranja prilagođavaju se točno razini zaprljanosti, što dovodi do najboljih rezultata uz manju potrošnju vode i energetske uštede.
7.349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Povezana perilica posuđa sa smanjivanjem razine buke bilo kada putem aplikacije Home Connect, čak i za kuhinje s niskim visinama postolja i visokim ugradbenim prostorima.
4.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SMI8YCS01E sa značajkom PerfectDry jamči savršene rezultate sušenja koji se postižu patentiranom tehnologijom Zeolith®. Košare Max Flex Pro idealno su rješenje za postavljanje svih vrsta posuđa na siguran i jednostavan način.
10.249,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SMV6ZCX49E svojim se elegantnim i jednostavnim dizajnom uklapa u svaki prostor. Dolazi s fleksibilnim i praktičnim Flex košarama za jednostavno punjenje perilice. Poboljšani sustav izvlačenja omogućuje da punjenje i pražnjenje perilice bude jednostavno.
8.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SGV2ITX22E ima kapacitet za 12 kompleta i dolazi s 4 programa pranja. Sadrži opciju iznimno temeljitog sušenja za posuđe koje se teško suši i 3 posebne funkcije Exstra dry, Half Load, VarioSpeed.
3.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Automatski programi jamče optimalne performanse čišćenja. Količina vode, temperatura vode i vrijeme ispiranja prilagođavaju se točno razini zaprljanosti, što dovodi do najboljih rezultata uz manju potrošnju vode i energetske uštede.
4.349,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SRV4XMX28E svojim elegantnim i modernim dizajnom uklapa se u svaku kuhinju. Sadrži sustav Extra Dry s kojim se posuđe suši izuzetno temeljito samo jednim pritiskom na gumb. Perilica je tihog rada uz nisku razinu buke.
4.899,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Perilice posuđa postale su neizostavan dio svake kuhninje. Suđerice štede vodu i električnu energiju, ali kao najvažniju prednost vrijedi istaknuti uštedu vremena koje možete iskoristiti za druženje s obitelji i prijateljima. Na svijet-medija.hr pronađite bogatu ponudu kvalitetnih perilica posuđa po niskim cijenama. Odaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama iz ponude poznatih proizvođača Bosch, Electrolux, Gorenje, Samsung, Whirpool, Vivax i AEG.

Izbor perilice posuđa temelji se na odluci treba li Vam samostojeća perilica posuđa ili potpuno ugradbena perilica posuđa, što naravno ovisi o prostoru koji imate u kuhinji, odnosno imate li mogućnost ugradnje u kuhinjski element ili će ona samostalno stajati uz kuhinjski blok ili između kuhinjskih elemenata. Ugradbeni modeli dijele se i na perilice posuđa s vidljivom upravljačkom pločom. Odaberite između standardnih dimenzija širine 45 cm ili 60 cm.

Perilice posuđa razlikuju se i u svojim karakteristikama kao što su energetski razred, učinkovitost pranja i sušenja, količina vode prilikom pranja, pranje na manjoj temperaturi, odgođeni start i AquaStop. Odabirom kvalitetne perilice olakšavate si svakodnevicu. Odaberite onu koja odgovara vašim potrebama i najbolje se uklapa u vaš prostor.