Vaša košarica je prazna.

Energetska klasa C x

Perilice posuđa

Perilica posuda BOSCH SMV6ZCX19E dolazi s kapacitetom za 14 standardnih kompleta. Ima 8 programa i razne funkcije a neke od njih su ExtraDry za iznimno temeljit način sušenja za posuđe koje se teško suši.
8.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SMV6ZDX49E omogućuje vam savršene rezultate s manje potrošene energije. Sustav PerfectDry pruža vam savršene rezultate sušenja korištenjem tehnologije s prirodnim mineralom zeolitom.
8.349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Perilica posuđa BOSCH SMS4ECI14E jamči automatske performanse čišćenja. Količina vode, temperatura vode i vrijeme ispiranja prilagođavaju se točno razini zaprljanosti, što dovodi do najboljih rezultata uz manju potrošnju vode i energetske uštede.
6.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
SmartFlex perilice posuđa osiguravaju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri košare omogućavaju pranje do 16 setova posuđa istovremeno. Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne različite mogućnosti slaganja posuđa i pribora, upotreba je jednostavna, a rezultati savršeni.
5.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa AEG FSE74608P s WiFijem omogućava povezivanje s vašim pametnim telefonom putem aplikacije My AEG koja šalje obavijesti o održavanju i jasne detaljne upute za najbolju moguću izvedbu perilice.
5.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SMH6ZCX42E stvorena je za najbolje rezultate sušenja te sa zonom za intenzivno čišćenje za besprijekorno čisto posuđe. Program Silence najtiši je način pranja posuđa.
8.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa Gorenje GV672C60 ima toliko mjesta da možete prati do 16 servisa za jelo odjednom. Program brzog pranja oprati će posuđe za samo 15 minuta, idealan za pranje posuđa u žurbi.
4.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SMV4ECX14E svojim se elegantnim i jednostavnim dizajnom uklapa u svaki prostor. Dolazi s fleksibilnim i praktičnim Flex košarama za jednostavno punjenje perilice. Izuzetno je tiha pri programu Silence Plus - 44 dB.
6.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Perilice posuđa PerfectDry za najbolje rezultate sušenja s fleksibilnim i praktičnim rješenjima za punjenje i postavljanje raznih vrsta posuđa. Funkcija TimeLight obavještava vas o radu vaše perilice, a preostalo vrijeme pranja projicira se na pod. Uz to se prikazuje i trenutačna faza tijeka rada.
6.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Možete li zamisliti da ste domaćin obiteljske večere i da je posuđe korišteno za serviranje glavnog jela oprano do vremena kada je potrebno poslužiti desert? Brzi 20-minutni program s funkcijom SpeedWash oprati će vaše posuđe u samo 15 minuta.
4.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SMV6ZCX42E stvorena je za najbolje rezultate sušenja te sa zonom za intenzivno čišćenje za besprijekorno čisto posuđe. Opcija IntensiveZone, koja se može dodati u mnogo programa, pojačava pritisak mlaza i povećava temperaturu u donjoj košari.
7.399,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SMI6ECS51E s košarama Maxi Flex pruža fleksibilno i stabilno postavljanje posuđa s vrhunskim kliznim performansama.
7.099,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena perilica posuđa Gorenje GV671C60XXL kreirana je za vašu kuhinju. Specijalni mehanizam kliznih vrata omogućuje vam ugradnju perilice posuđa u sve vrste kuhinjskih niša, bez obzira na dužinu dekorativnih vrata ili stila pokrova.
5.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SMV6ZCX49E svojim se elegantnim i jednostavnim dizajnom uklapa u svaki prostor. Dolazi s fleksibilnim i praktičnim Flex košarama za jednostavno punjenje perilice. Poboljšani sustav izvlačenja omogućuje da punjenje i pražnjenje perilice bude jednostavno.
8.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Možete li zamisliti da ste domaćin obiteljske večere i da je posuđe korišteno za serviranje glavnog jela oprano do vremena kada je potrebno poslužiti desert? Brzi 20-minutni program s funkcijom SpeedWash oprati će vaše posuđe u samo 15 minuta.
4.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Perilice posuđa postale su neizostavan dio svake kuhninje. Suđerice štede vodu i električnu energiju, ali kao najvažniju prednost vrijedi istaknuti uštedu vremena koje možete iskoristiti za druženje s obitelji i prijateljima. Na svijet-medija.hr pronađite bogatu ponudu kvalitetnih perilica posuđa po niskim cijenama. Odaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama iz ponude poznatih proizvođača Bosch, Electrolux, Gorenje, Samsung, Whirpool, Vivax i AEG.

Izbor perilice posuđa temelji se na odluci treba li Vam samostojeća perilica posuđa ili potpuno ugradbena perilica posuđa, što naravno ovisi o prostoru koji imate u kuhinji, odnosno imate li mogućnost ugradnje u kuhinjski element ili će ona samostalno stajati uz kuhinjski blok ili između kuhinjskih elemenata. Ugradbeni modeli dijele se i na perilice posuđa s vidljivom upravljačkom pločom. Odaberite između standardnih dimenzija širine 45 cm ili 60 cm.

Perilice posuđa razlikuju se i u svojim karakteristikama kao što su energetski razred, učinkovitost pranja i sušenja, količina vode prilikom pranja, pranje na manjoj temperaturi, odgođeni start i AquaStop. Odabirom kvalitetne perilice olakšavate si svakodnevicu. Odaberite onu koja odgovara vašim potrebama i najbolje se uklapa u vaš prostor.