Vaša košarica je prazna.

Kombinirani hladnjak/zamrzivač BOSCH KAD90VI20 ima kapacitet hlađenja 370 l i zamrzavanja 163 l. Ovaj hladnjak sadrži NoFrost funkciju koja onemogućava nastajanje leda. Također ima dispenzer za led i vodu, MultiAirflow sistem i MultiBox ladicu za povrće s valovitim dnom.
12.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kombinirani hladnjak/zamrzivač LG GMJ936NSHV Side by Side je Multi Door hladnjak/zamrzivač s kapacitetom 571L, od čega hladnjak ima kapacitet 371L, a zamrzivač 200L. Sadrži dispenzer za vodu, ledomat, ledomat za lomljeni led, Digitalni senzor i zaslon.
20.999,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Gorenje NRM8181MX Side by Side energetskog razreda A+ i dimenzija 79,4 x 181,6 x 64,3 cm je samostojeći kombinirani hladnjak/zamrzivač s LED svjetlom, 3 staklene police, posudom za meso, policama na vratima hladnjaka, posudama za povrće, fleksibilnim posudama za jaja,
5.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Gorenje NRS9182MX Side-by-side ima obujam rashladnog djela 339l, a obujam zamrzivačkog djela 177l. Velik i pregledan LED zaslon omogućava brzo i lako upravljanje i namještanje temperature. Funkcije poput FastFreeze i HolidayMode mogu se uključiti jednostavnim dodirom.
5.999,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Gorenje NRM8181UX Side by Side energetskog razreda A+ i dimenzija 79,4 x 181,7 x 70,6 cm je samostojeći kombinirani hladnjak/zamrzivač s LED svjetlom, 3 staklene police, posudom za meso, policama na vratima hladnjaka, posudama za povrće, fleksibilnim posudama za jaja,
7.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Samostojeći Kombinirani hladnjak/zamrzivač Gorenje NRM9181UX Side by Side energetskog razreda A+ i dimenzija 91x181x73,5cm je ConvertActive hladnjaks Inverterskim kompresorom i LED osvjetljenjem. Obujam hladnjaka je 359L, a zamrzivača 180L.
8.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSes 8496 Side by Side ima zapremninu 645L, energetski razred A+++, tehnologiju PowerCooling koja omogućuje brzo hlađenje svježe pohranjenih namirnica i ravnomjernu temperaturu hlađenja u cijelom unutarnjem prostoru i tehnologiju BluPerformance koja osigurav
42.739,00 kn
34.989,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSbs 8683 Side by Side ima zapremninu 629L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
37.113,00 kn
26.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSes 8773 Side by Side ima zapremninu 635L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
34.526,00 kn
23.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSes 8483 Side by Side ima zapremninu 688L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
32.614,00 kn
25.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSesf 7212 Side by Side ima zapremninu 640L, energetski razred A+, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energ
17.426,00 kn
13.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CBNes 6256 Side by Side ima zapremninu 471L, energetski razred A++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
39.364,00 kn
32.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kombinirani hladnjak/zamrzivač LG GSB760PZXV ima jedinstveni inverterski linearni kompresor koji umjesto uobičajenog recipročnog koristi linearni klipni pogon. On generira mane internog trenja. Što rezultira do 32 % manjom potrošnjom energije.
7.499,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Za hladnjake možemo reći da su središte svake kuhinje. Velika ponuda i povoljna cijena hladnjaka i zamrzivača na svijet-medija.hr. Izaberite između najveće ponude hladnjaka Samsung, BOSCH, Electrolux, Gorenje, AEG, Zanussi, LG, Liebherr ili Whirlpool.

Kod kupnje novog hladnjaka, najprije bismo trebali donijeti odluku treba li nam samostojeći ili ugradbeni hladnjak. Samostojeći hladnjak se može jednostavno postaviti u kuhinju na bilo koje mjesto, dok ugradbeni stavljamo u kuhinjski ormar koji će se „sakriti“ iza stranice kuhinjskog elementa. Ukoliko smo se odlučili za kupnju ugradbenog hladnjaka, sljedeće je pitanje treba li nam hladnjak s jednim vratima ili hladnjak s dvojim vratima. Nakon toga nailazimo na podjele - ugadbeni hladnjak ili ugradbeni kombinirani hladnjak

Kod samostojećih hladnjaka odluka o odabiru uglavnom se temelji na veličini prostora koji imamo u kuhinji i broju članova kućanstva. Dijelimo ih na - hladnjaci s jednim vratima i kombinirani hladnjaci-zamrzivači. Kod kombiniranih hladnjaka - zamrzivača možemo birati želimo li da nam ledenica bude na vrhu ili na dnu. Posebna su kategorija veliki Side by side hladnjaci.

U posebnu kategoriju možemo svrstati i hladnjak s francuskim vratima ili french door hladnjak koji nam omogućuje jednostavniju pohranu hrane i lakše planiranje obroka. Unutrašnjost hladnjaka nudi veći prostor od klasičnog hladnjaka te u njega možemo staviti više hrane koja se lakše pronalazi. Sam pogled na takav hladnjak nam stvara dojam kao da smo dobili nekoliko mini hladnjaka u jednom, što automatski pridonosi smanjenju gubitka svježine i prema tome uštedi energije.

Osim ovih osnovnih podjela dalje trebamo provjeriti koja dimenzija hladnjaka nam je potrebna. Tako možemo izabrati između malih podpultnih pa sve do visokih hladnjaka koji mogu biti viši i od 200 cm. Bitan podatak su dubina i širina jer o tome ovisi postavljanje uređaja u kuhinju. Hladnjaci se dijele u različite energetske razrede pri čemu A+++ označava da koriste najmanje energije. O tom podatku ovisi godišnja potrošnja struje koja se mjeri u kWh. Neto zapremnina hladnjaka se broji od nekoliko desetaka do više od 500 litara. Kod hladnjaka, možda i najvažnija karakteristika koju treba izdvojiti, je NoFrost tehnologija koja pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivača. Njome se sprječava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. Prostor je optimalno iskorišten, a dosadno odleđivanje i čišćenje više nije potrebno. Zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe, što povećava urednost i preglednost namirnica.