Vaša košarica je prazna.

Liebherr x

Hladnjaci

Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CBNies 4878 ima zapremninu 344L, energetski razred A+++, tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu i tehnologiju BluPerformance koja osigurava štedljiv i energetski učinkovit način rada, lako i praktično rukovanje uz izvrstan dizajn
14.949,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSes 8496 Side by Side ima zapremninu 645L, energetski razred A+++, tehnologiju PowerCooling koja omogućuje brzo hlađenje svježe pohranjenih namirnica i ravnomjernu temperaturu hlađenja u cijelom unutarnjem prostoru i tehnologiju BluPerformance koja osigurav
42.739,00 kn
34.989,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSbs 8683 Side by Side ima zapremninu 629L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
37.113,00 kn
26.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSes 8773 Side by Side ima zapremninu 635L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
34.526,00 kn
23.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSes 8483 Side by Side ima zapremninu 688L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
32.614,00 kn
25.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSesf 7212 Side by Side ima zapremninu 640L, energetski razred A+, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energ
17.426,00 kn
13.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CBNes 6256 Side by Side ima zapremninu 471L, energetski razred A++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
39.364,00 kn
32.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CN 4813 ima zapremninu 338L, energetski razred A++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju DuoCooling koja omogućuje precizno i neovisno reguliranje temperature u odjeljku za hlađenje i
6.069,00 kn
4.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CBNef 5735 ima zapremninu 381L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
12.926,00 kn
10.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CBNef 4835 ima zapremninu 343L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
11.239,00 kn
9.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CNef 5735 ima zapremninu 402L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
12.364,00 kn
10.489,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CNef 4835 ima zapremninu 361L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioCool koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
11.239,00 kn
8.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CNef 4015 ima zapremninu 356L, energetski razred A++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju SmartSteel koja osjetno reducira vidljive otiske prstiju i olakšava čišćenje.
7.864,00 kn
6.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CN 4015 ima zapremninu 356L, energetski razred A++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju SmartSteel koja osjetno reducira vidljive otiske prstiju i olakšava čišćenje.
7.414,00 kn
5.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CNPef 4813 ima zapremninu 338L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju SmartSteel koja osjetno reducira vidljive otiske prstiju i olakšava čišćenje.
7.301,00 kn
5.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CNPef 4313 ima zapremninu 304L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju SmartSteel koja osjetno reducira vidljive otiske prstiju i olakšava čišćenje.
6.739,00 kn
5.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Za hladnjake možemo reći da su središte svake kuhinje. Velika ponuda i povoljna cijena hladnjaka i zamrzivača na svijet-medija.hr. Izaberite između najveće ponude hladnjaka Samsung, BOSCH, Electrolux, Gorenje, AEG, Zanussi, LG, Liebherr ili Whirlpool.

Kod kupnje novog hladnjaka, najprije bismo trebali donijeti odluku treba li nam samostojeći ili ugradbeni hladnjak. Samostojeći hladnjak se može jednostavno postaviti u kuhinju na bilo koje mjesto, dok ugradbeni stavljamo u kuhinjski ormar koji će se „sakriti“ iza stranice kuhinjskog elementa. Ukoliko smo se odlučili za kupnju ugradbenog hladnjaka, sljedeće je pitanje treba li nam hladnjak s jednim vratima ili hladnjak s dvojim vratima. Nakon toga nailazimo na podjele - ugadbeni hladnjak ili ugradbeni kombinirani hladnjak

Kod samostojećih hladnjaka odluka o odabiru uglavnom se temelji na veličini prostora koji imamo u kuhinji i broju članova kućanstva. Dijelimo ih na - hladnjaci s jednim vratima i kombinirani hladnjaci-zamrzivači. Kod kombiniranih hladnjaka - zamrzivača možemo birati želimo li da nam ledenica bude na vrhu ili na dnu. Posebna su kategorija veliki Side by side hladnjaci.

U posebnu kategoriju možemo svrstati i hladnjak s francuskim vratima ili french door hladnjak koji nam omogućuje jednostavniju pohranu hrane i lakše planiranje obroka. Unutrašnjost hladnjaka nudi veći prostor od klasičnog hladnjaka te u njega možemo staviti više hrane koja se lakše pronalazi. Sam pogled na takav hladnjak nam stvara dojam kao da smo dobili nekoliko mini hladnjaka u jednom, što automatski pridonosi smanjenju gubitka svježine i prema tome uštedi energije.

Osim ovih osnovnih podjela dalje trebamo provjeriti koja dimenzija hladnjaka nam je potrebna. Tako možemo izabrati između malih podpultnih pa sve do visokih hladnjaka koji mogu biti viši i od 200 cm. Bitan podatak su dubina i širina jer o tome ovisi postavljanje uređaja u kuhinju. Hladnjaci se dijele u različite energetske razrede pri čemu A+++ označava da koriste najmanje energije. O tom podatku ovisi godišnja potrošnja struje koja se mjeri u kWh. Neto zapremnina hladnjaka se broji od nekoliko desetaka do više od 500 litara. Kod hladnjaka, možda i najvažnija karakteristika koju treba izdvojiti, je NoFrost tehnologija koja pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivača. Njome se sprječava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. Prostor je optimalno iskorišten, a dosadno odleđivanje i čišćenje više nije potrebno. Zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe, što povećava urednost i preglednost namirnica.