Vaša košarica je prazna.

AKCIJA /
Pravilna ventilacija ključna je stavka ugodnog i zdravog okruženje za kuhanje, pa gotovo nečujna snažna ventilacija s dodatnim sustavom generatora osvježava zrak u kratkom vremenu. Izdržljiv aluminijski filter koji se lako održava štiti ispušni ventilator i produžuje vijek trajanja motora.
4.899,00 kn
4.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Pravilna ventilacija ključna je stavka ugodnog i zdravog okruženje za kuhanje, pa gotovo nečujna snažna ventilacija s dodatnim sustavom generatora osvježava zrak u isti čas. Zahvaljujući obujmu od 729 m3/h para, dim i mirisi iz kuhinje uklanjaju se brzo i nečujno.
4.399,00 kn
3.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kuhinjska zidna napa Electrolux EFV90657OK ima snažan motor(3 brzine) koji brzo apsorbira kuhinjske pare kako biste mogli uživati u zraku bez neugodnih mirisa za vrijeme kuhanja. Energetski učinkovitije LED žaruljice osiguravaju vam uštedu energije i bolju preglednost prilikom kuhanja.
3.199,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Best price /
Kuhinjska zidna napa Electrolux LFC319X montira se izravno na zid dajući vam više prostora i savršeno se uklapa u postojeći dekor. A njezine snažne performanse s lakoćom uklanjaju mirise od kuhanja. Uživajte u jednostavnijim obrocima uz svježi zrak. Maksimalni kapacitet: 420. Vrsta: Kaminska napa.
1.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
S otočnom napom više nema vike radi glasnog ventilatora dok objedujete s obitelji i prijateljima. Bez obzira na vaše potrebe, kuhinjska napa učinkovito čisti zrak odvođenjem para od kuhanja. Snažan motor i velike brzine rada preduvjeti su za zrak koji je uvijek svjež.
6.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.