Vaša košarica je prazna.

Ugradbna napa Samsung NK24M1030IS/UR od nehrđajućeg čelika dolazi s trajnim aluminijskim filterom koji se može prati. On štiti ispušni ventilator i produžava vijek trajanja motora. Hvata ulje i prašinu prije nego što začepi motor ili protok zraka.
849,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena napa na izvlačenje s ravnim zaslonom: gotovo neprimjetno se stapa s visećim kuhinjskim ormarićem i daje kuhinjskom pročelju elegantan izgled. Iznimno je tiha - maksimalna učinkovitost nape uz sasvim minimalnu buku. Štedljiva rasvjeta osigurava bijelo i dobro osvjetljenje ploče.
4.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Upotrebom snažnog ventilatora i optimiziranog protoka zraka pod napom, napa marke Bosch s tehnologijom motora EcoSilence Drive značajno je tiša, a energetska učinkovitost bolja je za više od 80%. Motor ne uzrokuje mehaničko trenje, što dovodi do manje buke ali i veće izdržljivosti.
1.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Napama s kanalnim odvodom zraka i napama s ponovnim kruženjem zraka recirkulacijom potrebni su metalni filtri za masnoću kako bi filtrirali masnoću i druge čvrste čestice iz usisanog zraka.
1.299,00 kn
Raspoloživo odmah!