Vaša košarica je prazna.

Zanussi x Whirlpool x

Ugradbene ploče

Best price /
Samostalna indukcijska staklokeramička ploča za kuhanje Zanussi ZEI6840FBA odlikuje se dodirnim kontrolama, indikatorom preostale topline, brušenim rubom i automatskim isključivanjem.
2.399,00 kn
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Plinska ploča na staklokeramici Whirlpool GOR 6416/NB. 4 plamenika (1 obični, 2 polubrza, 1 brzi), 3 rešetke, el. paljenje, prednje kontrole.
1.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Staklokeramička ploča za kuhanje Whirlpool AKM 9010/NE, 4 električne zone, indikator preostale topline, bočne mehaničke kontrole.
1.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Plinska ploča na staklokeramici Whirlpool GOA 6425/NB. Mehaničko upravljanje, 4 plinska plamenika ( 1 četverostruki), gumbi sa električnim paljenjem, elektromagnetsko sigurnosne zaštite za svaki plamenik.
2.599,00 kn
2.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Staklokeramička ploča za kuhanje Whirlpool AKT 8090/NE s elektroničkim upravljanjem, 4 elektrnične zone, TouchControl, Child Lock - zaštita za djecu, prednja lijeva zona: 180 mm / snaga: 1700 W, stražnja lijeva zona: 210 mm /snaga: 2100 W, prednja desna zona: 145 mm / snaga: 1200 W, stražnja desna z
1.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Plinska ploča na staklokeramici Whirlpool GOA 6425/S. Mehaničko upravljanje, 4 plinska plamenika ( 1 četverostruki), gumbi sa električnim paljenjem, elektromagnetsko sigurnosne zaštite za svaki plamenik.
2.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena ploča Whirlpool GOW 7523/NB je plinska ploča na staklokeramičkoj postolju. Ima 5 plamenika za kuhanje te je modernog crnog dizajna.
2.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Whirlpool SMO 604OF/NE je staklokeramička ploča koja vam daje mogućnost prilagođavanja zona za kuhanje prema vašem posuđu. Zone se mogu povezati vertikalno zadržavajući brzo i ravnomjerno raspoređivanje topline. 5 pozicija.
4.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Whirlpool SMC 774 F/BT/IXL je staklokeramička ploča koja vam daje mogućnost prilagođavanja zona za kuhanje prema vašem posuđu. Zone se mogu povezati vertikalno zadržavajući brzo i ravnomjerno raspoređivanje topline. 5 pozicija.
3.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena ploča Whirlpool AKT 8900 BA odlikuju: električna energija Intuitivan klizač za laku kontrolu postavki vašeg uređaja. Inovativna tehnologija, napredne kontrole i specijalizirani materijali Vam pomažu pripremiti ukusna jela, skratiti vrijeme čišćenja i pomoći vam u automatskim postavkama.
2.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena ploča Whirlpool AKT 8601 IX ima inovativnu tehnologiju, napredne kontrole i specijalizirani materijali koji vam pomažu pripremiti ukusna jela, skratiti vrijeme čišćenja i pomoći vam u automatskim postavkama.
2.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Whirlpool GOFL 629/NB ima visokoučinkovite plamenike koji smanjuju potrošnju energije za 20%. Zahvaljujući svom inovativnom dizajnu i vertikalnom plamenu, toplina se isporučuje izravno u lonce i tave, izbjegavajući raspršivanje. Ima četiri mjesta za kuhanje.
2.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Whirlpool WL S7260 indukcijska ploča dolazi s četiri unaprijed podešene automatske funkcije za optimizaciju svakodnevnog kuhanja: održavanje topline, topljenje, krčkanje, ključanje. Mogućnost upravljanja s dvije zone kao jednom s istom razinom topline. Ima funkciju detekcije posuđa.
3.199,00 kn
Raspoloživo odmah!

Svakoj ugradbenoj pećnici potreban je njezin par – ugradbena ploča. Važno je izabrati dobru ploču za kuhanje jer ćemo na njoj pripremati hranu. Na stranici Svijet Medija iz široke ponude različitih ploča izaberite poznate marke prepoznatljive kvalitete. Usporedi cijene Electrolux, Gorenje, Bosch, AEG, Zanussi ili Whirlpool ploča za kuhanje iz naše ponude: plinske ili ploče na struju.

Filteri na stranici pomoći će Vam da lakše izaberete vrstu, proizvođača, boju ili dimenzije ugradbene ploče. One se razlikuju obzirom na broj mjesta za kuhanje – neke imaju samo jedno ili dva mjesta, a neke i do 5 ploča. Najčešće su ploče s 4 mjesta, a izbor ovisi o tome koliko često kuhate i broju članova u kućanstvu.

Ukoliko ne znate koju vrstu – tip ploče izabrati nabrojat ćemo samo osnovne karakteristike i prednosti pojedinih ploča za kuhanje. Dijele se na plinske, električne, indukcijske, staklokeramičke i kombinirane, a svaka ima određene prednosti. 

Plinske ploče osiguravaju trenutnu i jaku toplinu, a pojedine imaju i posebne Wok plamenike. Wok plamenici vrlo brzo dostignu punu snagu i visoku temperaturu, te na taj način omogućavaju svakome lako kuhanje u azijskom stilu.

Električne ploče su sigurnije i jednostavnije za korištenje. Posebna kategorija električnih ploča za kuhanje su indukcijske i staklokeramičke ploče koje su sve popularnije jer se jednostavno čiste. Prednost indukcijskih ploča za kuhanje je sigurno korištenje jer se ploča ne grije kad na njoj nema posude, a osim toga se neće pregrijati. Vrijeme pripreme hrane na takvoj ploči je brže, a koristi manje energije. 

Ako se ne možete odlučiti za određenu vrstu ploče za kuhanje, na raspolaganju su i kombinirane ploče s kombinacijom plinskih i staklokeramičkih, indukcijskih i staklokeramičkih te plinskih i električnih. Kombinirane ploče objedinjuju prednosti različitih vrsta površina za kuhanje i zato se mnogi odluče za kupnju takvih.

Izaberite najbolju za sebe, koja će se dizajnom uklopiti u Vašu kuhinju a opet s druge strane omogućiti sigurno kuhanje na plinskoj ploči za kuhanje ili jednostavno čišćenje staklokeramičke i indukcijske ploče uz nevjerojatnu kontrolu temperature.