Vaša košarica je prazna.

Tip Kombinirana x

Ugradbene ploče

Kombinirana ploča za kuhanje Gorenje K6N30IW ima 3 plinska plamenika i 1 električnu brzogrijuću ploču. Sigurnost: elektroničko jednoručno paljenje plinskih plamenika, sigurnosni plinski plamenik, sigurnosno isključivanje ploče.
1.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kombinirana ploča za kuhanje Gorenje K6N30IX ima 3 plinska plamenika i 1 električnu brzogrijuću ploču. Sigurnost: elektroničko jednoručno paljenje plinskih plamenika, sigurnosni plinski plamenik, sigurnosno isključivanje ploče. Dizajn: polirani aluminij.
1.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena ploča Zanussi ZGM64300X je plinska ploča s tri plinska plamenika i jednom strujnom pločom. Dolazi u inox boji. Ploča se pali pomoću start- iskru u regulatorima. Ploča ima automatsko isključivanje i nosive rešetke od emajliranog željeza. U kompletu dolazi set dizni za promjenu plina.
1.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Gorenje GE690X napravljena je od nehrđajućeg čelika. Oblik gumba je ergonomski, a paljenje plinskih plamenika je električno jednoručno. Sadrži 1 mali plamenik, 1 veliki plamenik i 2 električne brzogrijuće ploče. Nosive rešetke su emajlirane.
1.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Gorenje GCI691BSC ima brušeni rub, upravljanje na dodir, timer funkciju, funkciju PowerBoost i Električno jednoručno paljenje plinskih plamenika. Sadrži 1 mali, 1 srednji pamenik i 2 indukcijske zone za kuhanje. Nosive rešetke su od lijevanog željeza.
3.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Gorenje GE680X napravljena je od nehrđajućeg čelika, a nosive rešetke su emajlirane. Gumbi su ergonomski, a paljenje plinskih plamenika je električno jednoručno. Od sigurnosnih funkcija sadrži signalizaciju preostale topline i nadziranje plina.
1.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena ploča Gorenje GE680MB napravljena je od nehrđajućeg čelika, a nosive rešetke su emajlirane. Gumbi su ergonomski, a paljenje plinskih plamenika je električno jednoručno. Od sigurnosnih funkcija sadrži signalizaciju preostale topline i nadziranje plina.
1.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča BOSCH PBY6C5B80Q s kombinianim zonama kuhanja ima 3 polja za kuhanje na plin i jedno polje na struju. Željene zone kuhanja lako se podešavaju bočnim kontrolama. Unitarni nosači posuđa od čelika jamče punu stabilnost i čvrstoću. Elegantan dizajn od nehrđajućeg čelika.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena ploča Gorenje GCE691BSC ima ergonomski oblik gumba, a paljenje plinskih plamenika je električno jednoručno. Sadrži 1 mali plamenik, 1 veliki plamenik i 2 HiLight zone za kuhanje. Nosive rešetke su od lijevanog željeza. Signalizira preostale topline i nadzire plin.
2.499,00 kn
Raspoloživo odmah!

Svakoj ugradbenoj pećnici potreban je njezin par – ugradbena ploča. Važno je izabrati dobru ploču za kuhanje jer ćemo na njoj pripremati hranu. Na stranici Svijet Medija iz široke ponude različitih ploča izaberite poznate marke prepoznatljive kvalitete. Usporedi cijene Electrolux, Gorenje, Bosch, AEG, Zanussi ili Whirlpool ploča za kuhanje iz naše ponude: plinske ili ploče na struju.

Filteri na stranici pomoći će Vam da lakše izaberete vrstu, proizvođača, boju ili dimenzije ugradbene ploče. One se razlikuju obzirom na broj mjesta za kuhanje – neke imaju samo jedno ili dva mjesta, a neke i do 5 ploča. Najčešće su ploče s 4 mjesta, a izbor ovisi o tome koliko često kuhate i broju članova u kućanstvu.

Ukoliko ne znate koju vrstu – tip ploče izabrati nabrojat ćemo samo osnovne karakteristike i prednosti pojedinih ploča za kuhanje. Dijele se na plinske, električne, indukcijske, staklokeramičke i kombinirane, a svaka ima određene prednosti. 

Plinske ploče osiguravaju trenutnu i jaku toplinu, a pojedine imaju i posebne Wok plamenike. Wok plamenici vrlo brzo dostignu punu snagu i visoku temperaturu, te na taj način omogućavaju svakome lako kuhanje u azijskom stilu.

Električne ploče su sigurnije i jednostavnije za korištenje. Posebna kategorija električnih ploča za kuhanje su indukcijske i staklokeramičke ploče koje su sve popularnije jer se jednostavno čiste. Prednost indukcijskih ploča za kuhanje je sigurno korištenje jer se ploča ne grije kad na njoj nema posude, a osim toga se neće pregrijati. Vrijeme pripreme hrane na takvoj ploči je brže, a koristi manje energije. 

Ako se ne možete odlučiti za određenu vrstu ploče za kuhanje, na raspolaganju su i kombinirane ploče s kombinacijom plinskih i staklokeramičkih, indukcijskih i staklokeramičkih te plinskih i električnih. Kombinirane ploče objedinjuju prednosti različitih vrsta površina za kuhanje i zato se mnogi odluče za kupnju takvih.

Izaberite najbolju za sebe, koja će se dizajnom uklopiti u Vašu kuhinju a opet s druge strane omogućiti sigurno kuhanje na plinskoj ploči za kuhanje ili jednostavno čišćenje staklokeramičke i indukcijske ploče uz nevjerojatnu kontrolu temperature.