Vaša košarica je prazna.

Ugradbene pećnice

Ugradbena pećnica BOSCH CDG634BS1 je kompaktna parna pećnica s 4 načina grijanja: Para, Regeneracija, Pečenje/pirjanje, Odmrzavanje. CDG634BS1 je pećnica vam omogućuje da pripremite jela posebno nježno, zadržavajući aromu i vitamine.
7.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
BOSCH HBG43T360R ugradbena pećnica s ColorGlass vratima i pomoći pri čišćenju: manje nečistoće i lakše čišćenje. EcoClean: skoro da nema više čišćenja zahvaljujući posebnom premazu koji automatski upija masnoće.
3.389,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena Katalitička pećnica Electrolux EOA5400AOW sa 9 funkcija. Upotrebljiva zapremnina pećnice 72 l, elektronički programator, akustični signal, uvučeni gumbi za upravljanje, 2 stakla na vratima, premaz protiv otisaka prstiju, halogeno osvjetljenje, bijela boja, energetska klasa A.
2.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Sav kruh koji ispečete kod kuće imat će bogatiju i sjajniju boju, hrskaviju koru zbog funkcije PlusSteam ove ugradbene pećnice Electrolux EOA3454AAX. Uz kruh može se peći i pizza jer postoji program za to, može se roštiljati i kuhati ventilatorom.
3.099,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Višefunkcijska pećnica s kružnim grijačem, sa 3 razine pečenja i s upravljačkim komandama na izvlačenje. Elektronske funkcije ugradbene pećnice Electrolux EOA3450AAX su: zvučni signal, trajanje, kraj, minutni podsjednik i vrijeme.
2.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena pećnica Electrolux EOA5555AAX ima sondu temperature hrane koja se može priključiti i ona će vas obavijestiti i isključiti pećnicu kada je jelo gotovo. Za lakše pečenje, s unutarnje strane pećnice postoji tabela za pečenje.
3.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ova pećnica će vam sama reći kad joj je potrebno čišćenje i s pirolitičkim samočišćenjem dobit ćete istinsku čistoću sa samo jednim dodirom. Vrata ugradbene pećnice Electrolux EOC5751FAV uvijek su sigurna na dodir, jer nikada se ne zgrijavaju na temperaturu koja je za 20 stupnjeva veća od sobne.
4.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bez napornog rada kuhara postignite okus hrane iz restorana, kombinirajući kuhanje parom i funkciju vrućeg zraka. Virtualni pogled unutar hrane dati će vam sonda za pečenje koja isključuje ugradbenu pećnicu Electrolux EOC6851AOX kad je jelo gotovo.
6.099,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena pećnica AEG BP501352HM ima funkciju PlusSteam koja ispušta paru i tako peće hranu. Time osigurava hrani zlatno smeđu boju izvana, a iznutra ukusno i mekano. PyroluxePlus sustav savršeno očisti pećnicu. Ovaj sustav će sve ostatke pretvoriti u pepeo.
3.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ova višenamjenska ugradbena pećnica Zanussi ZOB20301XK kuhanje čini jednostavnim, bez obzira što je na jelovniku. Ima raspon funkcija pečenja kao što su gornji i donji grijači, roštilj i ventilator. Glatka emajlirana unutrašnjost pećnice olakšava vam uklanjanje masnoće i zaprljanja.
1.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena pećnica BOSCH HBN311E4 je multifunkcijska pećnica s 5 načina grijanja: Vrući zrak 3D, Gornje/donje grijanje, Donje grijanje, Ventilatorski infra roštilj i Velikopovršinski varijabilni roštilj. Ova pećnica ima raspon temperature od 50 °C do 270 °C.
1.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena pećnica BOSCH HBB43C350 ima manje nečistoće prilikom pečenje i lakše čišćenje. EcoClean: skoro da nema više čišćenja zahvaljujući posebnom premazu koji automatski upija masnoće. Uz ovu pećnicu energetske učinkovitosti A imate najbolje rezultate pečenja uz malu potrošnju energije.
4.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena pećnica Electrolux EOC3430EOX je višefunkcijska pećnica s kružnim grijačem i 3 razine pečenja. Rashladni ventilator se uključuje automatski prilikom uključivanja pećnice. Rashlađuje elektronske komponente i vanjski dio pećnice. Ventilator prestaje raditi u slučaju otvaranja vrata.
3.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena pećnica Electrolux EOC5750AOX ima čuvanje topline za uštedu energije, automatsko osvijetljenje pećnice prilikom otvaranja vrata, prikaz zaostale temperature, automatsko sigurnosno gašenje, elektronsko reguliranje temperature, automatske programe prilagođeni težini namirnica, podsjetnik za
3.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Ugradbene pećnice i ploče gotovo da su zamijenile klasični štednjak u kuhinji.  Pećnice više nisu obični aparati s grijačem i ventilatorom. Suvremene tehnologije dovele su do širokog raspona svojstava i funkcija koje nude jedinstveno iskustvo kuhanja.  Inovativni oblici omogućavaju ravnomjerno raspoređivanje toplog zraka, automatski nadzor temperature postiže idealno ispečeno meso, a tu je i kuhanje na pari s precizno određenom količinom vlage, pametna raspodjela zraka omogućava ravnomjerno pečenje hrane na svim razinama. Prema svemu navedenom, izabrati dobru pećnicu na prvi se pogled čini težak zadatak. 

No, kada govorimo o pećnicama, možda najvažnije pitanje je - kako očistiti pećnicu? Nove tehnologije su nam riješile problem čišćenja pećnice, na nama je samo odluka koju pećnicu kupiti: pirolitičku pećnicu, katalitičku pećnicu ili AquaClean čišćenje pećnice.

Piroliza – PyroClean - pirolitičko čišćenje je najučinkovitiji i najnapredniji način čišćenja pećnice. Visoka temperatura čišćenja (do 500 ˚C) ostavlja pećnicu potpuno čistom, bez bilo kakve mrlje ili masnoće. Na kraju ostanu samo ostaci koji se obrišu krpom, a pećnica se čisti bez uporabe bilo kakvih deterdženata.

CataClean – katalitičko čišćenje funkcionira na način da  kada pećnica postigne 85 stupnjeva za vrijeme postupka pečenja, katalitičke ploče automatski započinju s prikupljanjem masnoća i nečistoća nakon čega slijedi postupak oksidacije. Porozna, gruba struktura ploča kojima je pećnica obložena pomaže upiti masnoće i nečistoće.

AquaClean - malo vode se ulije u lim za pečenje i uključi se AquaClean funkcija nakon svakog pečenja - mrlje i masnoća omekšaju i mogu se puno lakše obrisati.

Svijet medija nudi  veliki izbor, poznate proizvođače i povoljne cijene pećnica. Uvijek se iz ponude mogu izdvojiti i pećnice na akciji. Istaknut ćemo samo još neke bitne karakteristike kojima se renomirani i svima znani proizvođači mogu pohvaliti kada je u pitanju ova kategorija kućanskih aparata:

HomeMade oblik Gorenje ugradbenih pećnica jedno je od najkorisnijih svojstava pećnica Gorenje. Nadahnut tradicionalnim pećnicama na drva, ovaj oblik omogućava slobodno gibanje vrućega zraka. Kako se hrana zagrijava ravnomjerno i snažno sa svih strana, uvijek je savršeno pečena: hrskava izvana i sočna iznutra. U kombinaciji s posebnim ventilacijskim sustavom MultiFlow 360˚, omogućava nešto uistinu posebno – mogućnost pečenja na 5 razina, kod najboljih modela pećnica.

Funkcija PlusSteam Electrolux ili AEG pećnica jednostavno koristi dodavanje pare kako bi stvorila bogatiju i sjajniju boju, hrskaviju koru i mekanu ukusnu teksturu za sav kruh koji ispečete kod kuće.

Ugradbene pećnice Bosch mogu se pohvaliti karakteristikama kao što su 4D vrući zrak: jednaka raspodjela topline na svim razinama, AutoPilot 10: zahvaljujući 10 prethodno postavljenih automatskih programa svako je jelo savršen uspjeh, ili DishAssist: automatska postavka za optimalnu vrstu topline, temperature i vremena za brojna jela.

Tehnologija 6. Čulo -6TH SENSE kod ugradbenih pećnica Whirlpool automatski će prepoznati težinu hrane, podesiti pravu funkciju, vrijeme i temperaturu za postizanje savršenih rezultata vašeg jela.