Vaša košarica je prazna.

Zanussi x

Ugradbene pećnice

Ova višenamjenska ugradbena pećnica Zanussi ZOB20301XK kuhanje čini jednostavnim, bez obzira što je na jelovniku. Ima raspon funkcija pečenja kao što su gornji i donji grijači, roštilj i ventilator. Glatka emajlirana unutrašnjost pećnice olakšava vam uklanjanje masnoće i zaprljanja.
1.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Moderna Zanussijeva ugradbena pećnica s dvostrukim grijačem za pripremu svega, od tosta za doručak, do nedjeljnog ručka; na nju ćete moći računati. Toplina se unutar pećnice ujednačuje ventilatorima kako biste mogli iskoristiti čitav prostor u pećnici (zapremnina iznosi 56 l).
1.799,00 kn
1.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena pećnica Zanussi ZOB21601XV ima zapremninu unutrašnjosti od 60l. Značajka dvostruki roštilj vam omogućuje tradicionalno roštiljanje i rumenjenje za puno kraće vrijeme nego što to očekujete.
1.849,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Ugradbena pećnica Zanussi ZOB65802XK ima zapremninu unutrašnjosti od 72 l. Ova Multiplus pećnica s prstenastim grijačem pruža idealnu funkciju kuhanja za sve recepte. Jede Vam se ukusna, hrskava pizza? Odaberite posebnu postavku za pizzu za rezultate 'kao iz restorana'.
2.199,00 kn
1.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ova ugradbena pećnica Zanussi sa 6 funkcija odlikuje se zapreminom od 74 litre, Aqua clean funkcijom i energetskom klasom A-10%.
1.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Ova ugradbena pirolitička pećnica Zanussi sa 9 funkcija odlikuje se izvlačnim komandama, temperaturnim indikatorom i podsjetnikom za čišćenje.
2.999,00 kn
2.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ova ugradbena statička pećnica Zanussi ZOB10401XV s roštiljem odlikuje se sa 4 funkcije, Aqua clean funkcijom i energetskom klasom A-10% te zapremninom 58 l.
1.249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ova ugradbena katalitička pećnica Zanussi sa zapreminom od 74 litre daje vam mogućnost pečenja i največih komada hrane, a njezine teleskopske vodilice pomoći će vam kod stavljanja i vađenja jela.
2.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena pećnica Zanussi ZOB442X sa ventilacijskim sustavom distribucije topline održava ujednačenu temperaturu u cijeloj pećnici. Pećnica ima opciju Grill, elektronski timer, automatsko isključivanje, rashladni ventilator, osvjetljenje u pećnici, emajl lagan za čišćenje.
1.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Ugradbene pećnice i ploče gotovo da su zamijenile klasični štednjak u kuhinji.  Pećnice više nisu obični aparati s grijačem i ventilatorom. Suvremene tehnologije dovele su do širokog raspona svojstava i funkcija koje nude jedinstveno iskustvo kuhanja.  Inovativni oblici omogućavaju ravnomjerno raspoređivanje toplog zraka, automatski nadzor temperature postiže idealno ispečeno meso, a tu je i kuhanje na pari s precizno određenom količinom vlage, pametna raspodjela zraka omogućava ravnomjerno pečenje hrane na svim razinama. Prema svemu navedenom, izabrati dobru pećnicu na prvi se pogled čini težak zadatak. 

No, kada govorimo o pećnicama, možda najvažnije pitanje je - kako očistiti pećnicu? Nove tehnologije su nam riješile problem čišćenja pećnice, na nama je samo odluka koju pećnicu kupiti: pirolitičku pećnicu, katalitičku pećnicu ili AquaClean čišćenje pećnice.

Piroliza – PyroClean - pirolitičko čišćenje je najučinkovitiji i najnapredniji način čišćenja pećnice. Visoka temperatura čišćenja (do 500 ˚C) ostavlja pećnicu potpuno čistom, bez bilo kakve mrlje ili masnoće. Na kraju ostanu samo ostaci koji se obrišu krpom, a pećnica se čisti bez uporabe bilo kakvih deterdženata.

CataClean – katalitičko čišćenje funkcionira na način da  kada pećnica postigne 85 stupnjeva za vrijeme postupka pečenja, katalitičke ploče automatski započinju s prikupljanjem masnoća i nečistoća nakon čega slijedi postupak oksidacije. Porozna, gruba struktura ploča kojima je pećnica obložena pomaže upiti masnoće i nečistoće.

AquaClean - malo vode se ulije u lim za pečenje i uključi se AquaClean funkcija nakon svakog pečenja - mrlje i masnoća omekšaju i mogu se puno lakše obrisati.

Svijet medija nudi  veliki izbor, poznate proizvođače i povoljne cijene pećnica. Uvijek se iz ponude mogu izdvojiti i pećnice na akciji. Istaknut ćemo samo još neke bitne karakteristike kojima se renomirani i svima znani proizvođači mogu pohvaliti kada je u pitanju ova kategorija kućanskih aparata:

HomeMade oblik Gorenje ugradbenih pećnica jedno je od najkorisnijih svojstava pećnica Gorenje. Nadahnut tradicionalnim pećnicama na drva, ovaj oblik omogućava slobodno gibanje vrućega zraka. Kako se hrana zagrijava ravnomjerno i snažno sa svih strana, uvijek je savršeno pečena: hrskava izvana i sočna iznutra. U kombinaciji s posebnim ventilacijskim sustavom MultiFlow 360˚, omogućava nešto uistinu posebno – mogućnost pečenja na 5 razina, kod najboljih modela pećnica.

Funkcija PlusSteam Electrolux ili AEG pećnica jednostavno koristi dodavanje pare kako bi stvorila bogatiju i sjajniju boju, hrskaviju koru i mekanu ukusnu teksturu za sav kruh koji ispečete kod kuće.

Ugradbene pećnice Bosch mogu se pohvaliti karakteristikama kao što su 4D vrući zrak: jednaka raspodjela topline na svim razinama, AutoPilot 10: zahvaljujući 10 prethodno postavljenih automatskih programa svako je jelo savršen uspjeh, ili DishAssist: automatska postavka za optimalnu vrstu topline, temperature i vremena za brojna jela.

Tehnologija 6. Čulo -6TH SENSE kod ugradbenih pećnica Whirlpool automatski će prepoznati težinu hrane, podesiti pravu funkciju, vrijeme i temperaturu za postizanje savršenih rezultata vašeg jela.