Vaša košarica je prazna.

Energetska klasa A++ x

Ugradbene pećnice

Ugradbena pećnica Electrolux KOEBP39X svojim modernim dizajnom savršeno se uklapa u svaku kuhinju. Uz pećnicu 800 AssistedCooking sa senzorom za hranu očekujte slasna jela. Senzor prati temperature u jezgri hrane i pruža odabir načina pečenja, a i isključuje pećnicu kad je jelo gotovo.
5.999,00 kn
796,20 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena pećnica AEG BPK748380M svojim modernim dizajnom savršeno se uklapa u svaku kuhinju. EXCite zaslon osjetljiv na dodir omogućuje pristup širokom spektru funkcija pećnice koje odgovaraju svakom jelu. Također olakšava podešavanje vremena pečenja i temperature pećnice.
5.999,00 kn
796,20 €
Raspoloživo odmah!
Ugradbena pećnica Electrolux KOAAS31WX svojim modernim dizajnom savršeno se uklapa u svaki prostor. Pećnica 900 SteamPro s tehnologijom Steamify omogućuje vam da kuhate, pečete, pržite, kuhate na pari s profesionalnim rezultatima.
10.499,00 kn
1.393,46 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena pećnica Electrolux KOEAP31WT sa senzorom za hranu omogućava Vam slasna jela. Senzor prati temperature u jezgri hrane i pruža odabir načina pečenja. A i isključuje pećnicu kad je jelo gotovo. Poslužite odličan odrezak svaki put.
8.199,00 kn
1.088,19 €
Raspoloživo uz narudžbu.

Ugradbene pećnice i ploče gotovo da su zamijenile klasični štednjak u kuhinji svakog kućanstva. Odabir kvalitetne pećnice uvelike utječe na vaš svakodnevni život. Široki raspon raznih svojstava i funkcija nude jedinstveno iskustvo kuhanja.

Svijet Medija ima bogatu ponudu pećnica manjih i većih dimenzija, a na vama je da odaberete idealan model koji odgovara vašim potrebama iz ponude poznatih proizvođača Bosch, Electrolux, Gorenje, Samsung, AEG, Whirpool i Vivax.

Često se javlja pitanje kako najbrže i najučinkovitije očistiti pećnicu? Nove tehnologije riješile su problem čišćenja pećnica, a nama je preostala samo odluka koju ćemo pećnicu izabrati. Razlikujemo pećnice s pirolizom, katalizom te hidrolizom, odnosno s AquaClean čišćenjem.

Pećnica je glavni kuhinjski aparat. Odabirom kvalitetne pećnice uvelike si olakšavate svakodnevicu. Samo se njome mogu pripremiti razna ukusna i sočna jela. Idealno ispecite meso ili kuhajte na pari s precizno određenom količinom vlage, dok vam pametna raspodjela zraka omogućava ravnomjerno pečenje hrane na svim razinama.