Vaša košarica je prazna.

Inhalatori x

Babycare

Inhalator Omron C28 P napravljen je za uspješno liječenje astme, KOPB-a, kroničnog bronhitisa, alergija i drugih respiratornih oboljenja. Uključuje Advenced Valve Technology (AVT) kojom se optimizira strujanje lijeka tijekom inhalacije i smanjuje gubitak lijeka tijekom izdisanja.
649,00 kn
86,14 €
Raspoloživo odmah!
Set pribora za IH 40 (YearPack) - nastavak za usta (1X), cijev (1X), maska za odrasle (1X), maska za djecu (1X), priključak za masku (1X), filtar (1X), spremnik za lijek (12X).
129,00 kn
17,12 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Infracrvena svjetiljka Beurer IL 11 snage 100 W koristi se za ublažavanje simptoma prehlade i kod napetosti i bolovima u mišićima.
159,00 kn
21,10 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Parni Sterilizator za bočice Beurer BY 76 je brz i visoko učinkovit. Na LED zaslonu se prikazuje preostalo sterilno vrijeme, dezinficira do 6 boca u 7 minuta. Sadržaj ostaje sterilan 3 h ako je poklopac zatvoren. Uklanja sve štetne bakterije bez ikakvih kemijskih aditiva.
416,00 kn
55,21 €
Raspoloživo odmah!
Dječji inhalator Omron Nami cat simpatičnog je vanjskog izgleda i visoke je efikasnosti. Omron Nami cat medicinski je uređaj koji pomaže kod jednostavnih stanja kao što su astma, opstruktivni bronhitis, sinusitis, alergijski rinitis. Inhalator za svoj rad koristi električnu energiju.
579,00 kn
76,85 €
Raspoloživo odmah!
Za liječenje gornjih i donjih dišnih puteva. Za korištenje kod prehlade, astme, bolesti dišnog sustava. Visoki udio čestica, može se dezinficirati. Visoki kapacitet inhaliranja (> 0,2 ml / min) kratko vrijeme udisanja, praktični odjeljak za spremanje pribora, 1,2 bara radni tlak .
399,00 kn
52,96 €
Raspoloživo odmah!

Kupite kvalitetan inhalator za Vas ili Vaše dijete.

Kada imate neugodan kašalj ili otežano disanje, Beurer inhalator može pomoći u olakšavanju respiratornih tegoba i čišćenju gornjih i donjih dišnih puteva. Pogodni su za korištenje kod prehlade, astme, bolesti dišnog sustava kod djece, ali i za cijelu obitelj.