Vaša košarica je prazna.

Tip Digitalni x

Tlakomjeri

Tlakomjer za nadlakticu BEURER BM 45 - Osvjetljeni XL zaslon, tipke osjetljive na dodir, WHO klasifikacija, memorija za 2x60 mjerenja, prosjek svih mjerenja, prosjek jutarnjih i večernjih mjerenja za 7 dana, upozorenje na aritmiju, upozorenje za grešku u uporabi, automatski predodabir tlaka, vrijeme
389,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Tlakomjer Beurer BM 77 za nadlakticu može mjerenje prenijeti na mobilne uređaje pomoću bežične NFC tehnologije, USB kabla i HealthManager aplikacije. Uređaj ima izuzetno veliki zaslon za lako čitanje. Plavo osvijetljen jumbo ekran i tipke osjetljive na dodir (94 x 92 mm).
749,00 kn
Raspoloživo odmah!
Digitalni tlakomjer za zapešće detektira srčanu aritmiju i prikazuje vrijednosti sistoličkog , dijastoličkog tlaka i pulsa.Tlakomjer ima 60 memorija za 2 korisnika. Veličina manšete pogodna je za zapešće 13,5 - 19,5 cm.
249,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Mjerač krvnog tlaka Omron M7 IT s omogućenim Bluetoothom otkriva mogućnosti atrijske fibrilacije, često neotkriveno stanje koje može dovesti do većeg rizika od moždanog udara i embolije.
889,00 kn
Raspoloživo odmah!
Tlakomjer Beurer BC 44 je potpuno automatski tlakomjer za zapešće, jednostavan za uporabu i lako prijenosan pa omogućuje mjerenje u svakom trenutku.Tlakomjer s velikim LCD zaslonom za očitanje rezultata, ručni opsega 14-19,5 cm. Signalizacija operativnih pogrešaka, automatsko isključivanje.
289,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uz Tlakomjer Omron M2 možete udobno, brzo i precizno provjeriti svoj krvni tlak i lako pratiti svoje rezultate. Nadzor olakšava automatski digitalni sustav koji sadrži Intellisense tehnologiju za meko napuhavanje. Jednostavan je za korištenje te rezultate možete očitati samo jednim dodirom.
529,00 kn
Raspoloživo odmah!
BC 58 Touchscreen - veliki Touchscreen zaslon, sa USB kablom i HealthManager aplikacijom, prosjek svih mjerenja, memorija za jutarnja i večernja mjerenja u 7 dana, 2 x 60 memorijskih mjesta, WHO klasifikacija, upozorenje za aritmiju, vrijeme i datum, automatsko gašenje, manžeta 14-19.5 cm.
389,00 kn
Raspoloživo odmah!
Tlakomjer Beurer BC 28 za zapešće sadrži automatsko mjerenje krvnog tlaka i srčanog pulsa. Jednostavan je i lagan za korištenje. Ovi praktični uređaji pokazali su se kao posebno pouzdani suputnici u pokretu, što znači da možete redovito pratiti svoj krvni tlak.
239,00 kn
Raspoloživo odmah!
BM 55 nova generacija (Reddot award 2014 winner) - patentirani indikator opuštenosti za precizna mjerenja, sa USB kablom i HealthManager aplikacijom, osvjetljeni XL zaslon, osvjetljena START/STOP tipka, touch tipke, WHO klasifikacija, memorija za 2x60 mjerenja, prosjek svih mjerenja, prosjek jutarnj
519,00 kn
Raspoloživo odmah!
Tlakomjer Beurer BC 54 za zapešće potpuno je automatski tlakomjer koji mjeri brzo i prikladno. Prijenos podataka putem Bluetootha omogućuje vam da se izravno povežete na pametni telefon te u bilo kojem trenutku možete pohraniti i pratiti svoja mjerenja.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Potpuno automatsko mjerenje krvnog tlaka i pulsa na nadlaktici. Veliki LCD zaslon, WHO klasifikacija, prosjek svih mjerenja, prosjek jutarnjih i prosjek večernjih mjerenja za 7 dana, 2 x 60 memorijskih mjesta, upozorenje na aritmiju, vrijeme i datum, automatsko gašenje, uklj.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Tlakomjer Beurer BM 44 potpuno automatski tlakomjer na nadlakticu jednostavan za uporabu s velikim zaslonom za lako očitanje rezultata. Manžeta za nadlakticu opsega 22 - 30 cm.Tlakomjer detektira aritmije. Automatsko isključivanje.
379,00 kn
Raspoloživo odmah!
Tlakomjer Beurer BC 40 za zapešće omogućuje vam da izmjerite svoj krvni tlak u trenu. Omogućuje vam jednostavno i automatizirano mjerenje krvnog tlaka i pulsa na zapešću.
269,00 kn
Raspoloživo odmah!

Precizni i pouzdani tlakomjeri za zapešće i nadlakticu po povoljnim cijenama!

Beurer tlakomjeri vrše potpuno automatsko mjerenje i dobitnici su brojnih priznanja za kvalitetu, dizajn i preciznost mjerenja.