Vaša košarica je prazna.

Philips x

Četkice za zube

RASPRODAJA /
Električna četkica za zube Sonicare Philips Sonicare EasyClean HX6511/35 pomaže u uklanjanju i smanjenju mrlja sa zuba kako bi vaš osmijeh blistao. Patentirana zvučna tehnologija uklanja do 2 puta više naslaga od obične četkice za zube. Za temeljito četkanje zuba potrebne su samo 2 minute.
999,00 kn
399,60 kn
Raspoloživo odmah!
Philips Sonicare EasyClean HX6511/02 nježno i učinkovito seže duboko između zuba i duž linije desni. Jedinstveno zakošen vrat ove glave četkice za zube olakšava dohvat stražnjih zuba, uklanjajući naslage na onim teško dostupnim područjima.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Jedinstveni Philips Sonicare Flosser 3000 HX3806/31 čisti veće površine uz manje napora kako bi čišćenje između zuba bilo učinkovitije svaki put. Quad Stream vrh u obliku slova X razdvaja tok u 4 mlaza vode koji pokrivaju veće područje između zuba i uzduž linije desni.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zamjenska glava za četkice za zube Philips ProResults HX6018/07 jedna je od istaknutih glava četkica za zube tvrtke Philips, a savršena je za korisnike novih ili starijih modela četkica Sonicare koji jednostavno žele autentični Sonicare doživljaj čišćenja uz nevjerojatnu vrijednost.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zamjenska glava za četkice za zube Philips Sonicare W2 Optimal White HX6062/13 jedna je od istaknutih glava četkica za zube tvrtke Philips, a savršena je za korisnike novih ili starijih modela četkica Sonicare koji jednostavno žele autentični Sonicare doživljaj čišćenja uz nevjerojatnu vrijednost.
149,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Kako odabrati najbolju četkicu za zube? Mnogi se pitaju je li bolje koristiti standardnu četkicu ili električnu četkicu za zube - koja su iskustva. Stomatolozi svakako preporučuju korištenje Philips Sonicare ili Oral B električne četkice za zube. Prednost korištenja električnih četkica za zube je u tome što temeljitije čiste zube i održavaju oralno zdravlje, njihova manja glava za čišćenje omogućuje bolji pristup zubima. Pojedini modeli imaju unaprijed određene programe kako bi zadovoljili sve potrebe korisnika, a napredniji modeli nude mogućnost povezivanja električne četkice sa aplikacijom na Vašem mobitelu.

Postoje različite zamjenske glave za četkice pomoću kojih si možete priuštiti njegu zuba prema vlastitim potrebama. Odaberite iz širokog asortimana Svijeta Medija nastavak koji će zadovoljiti Vaše specifične potrebe, od izbjeljivanja do naprednog čišćenja između zuba, uklanjanje plaka i njegu desni pomoću izuzetno mekih vlakana. Svakako je lakše započeti dan sa osjećajem svježine i čistoće u vašim ustima.

Philips Sonicare i Grundig sonične četkice nježno pulsiraju vodu u međuzubni prostor i uzduž linije desni kako bi uklonile naslage na teško dostupnim mjestima, dok Braun Oral-B 3D tehnologija kružnim pokretima uklanja zubne naslage. Xiaomi Oclean X PRO pametne električne četkice opremljene su LCD zaslonom.

U našoj ponudi možete pronaći i oralne tuševe za one koji ne čiste zube redovito zubnim koncem i značajno pomažu u sprječavanju karijesa u prostoru između zuba. U ponudi možete pronaći i odgovarajuće zamjenske glave za oralni tuš.