Vaša košarica je prazna.

Regulacija brzine Ne x

Četkice za zube

Električna četkica za zube Oral-B Pro 750 pruža klinički dokazano vrhunsko čišćenje u usporedbi s običnom klasičnom zubnom četkicom. Mjerač vremena ugrađen u dršku pomaže da pranje zuba traje 2 minute u skladu s preporukama stomatologa.
519,00 kn
68,88 €
U dolasku!
AKCIJA /
Električna četkica za zube Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04 je sonična električna četkica za zube. Osjetite razliku nježnog čišćenja uz Sonicare senzor za pritisak te istovremeno uklonite do 7 puta više naslaga u odnosu na običnu četkicu za zube.
599,00 kn
79,50 €
499,00 kn
66,23 €
Raspoloživo odmah!
Električna četkica za zube Oral-B D100 Star Wars za dob 3+ zabavlja djecu likovima iz Ratova zvijezda, a istovremeno omogućuje da operu zube na nježan i učinkovit način pomoću okrugle glave četkice koja ima veličinu prilagođenu malim ustima.
209,00 kn
27,74 €
Raspoloživo odmah!
Električna četkica za zube Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6806/04 je sonična električna četkica za zube. Osjetite razliku nježnog čišćenja uz Sonicare senzor za pritisak te istovremeno uklonite do 7 puta više naslaga u odnosu na običnu četkicu za zube.
649,00 kn
86,14 €
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Električna četkica za zube Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 pomaže u uklanjanju i smanjenju mrlja sa zuba kako bi vaš osmijeh blistao. Patentirana zvučna tehnologija uklanja do 2 puta više naslaga od obične četkice za zube. Za temeljito četkanje zuba potrebne su samo 2 minute.
499,00 kn
66,23 €
299,00 kn
39,68 €
Trenutno nije raspoloživo.
RASPRODAJA /
Električna četkica za zube Sonicare Philips Sonicare EasyClean HX6511/35 pomaže u uklanjanju i smanjenju mrlja sa zuba kako bi vaš osmijeh blistao. Patentirana zvučna tehnologija uklanja do 2 puta više naslaga od obične četkice za zube. Za temeljito četkanje zuba potrebne su samo 2 minute.
999,00 kn
132,59 €
399,60 kn
53,04 €
Raspoloživo odmah!

Kako odabrati najbolju četkicu za zube? Mnogi se pitaju je li bolje koristiti standardnu četkicu ili električnu četkicu za zube - koja su iskustva. Stomatolozi svakako preporučuju korištenje Philips Sonicare ili Oral B električne četkice za zube. Prednost korištenja električnih četkica za zube je u tome što temeljitije čiste zube i održavaju oralno zdravlje, njihova manja glava za čišćenje omogućuje bolji pristup zubima. Pojedini modeli imaju unaprijed određene programe kako bi zadovoljili sve potrebe korisnika, a napredniji modeli nude mogućnost povezivanja električne četkice sa aplikacijom na Vašem mobitelu.

Postoje različite zamjenske glave za četkice pomoću kojih si možete priuštiti njegu zuba prema vlastitim potrebama. Odaberite iz širokog asortimana Svijeta Medija nastavak koji će zadovoljiti Vaše specifične potrebe, od izbjeljivanja do naprednog čišćenja između zuba, uklanjanje plaka i njegu desni pomoću izuzetno mekih vlakana. Svakako je lakše započeti dan sa osjećajem svježine i čistoće u vašim ustima.

Philips Sonicare i Grundig sonične četkice nježno pulsiraju vodu u međuzubni prostor i uzduž linije desni kako bi uklonile naslage na teško dostupnim mjestima, dok Braun Oral-B 3D tehnologija kružnim pokretima uklanja zubne naslage. Xiaomi Oclean X PRO pametne električne četkice opremljene su LCD zaslonom.

U našoj ponudi možete pronaći i oralne tuševe za one koji ne čiste zube redovito zubnim koncem i značajno pomažu u sprječavanju karijesa u prostoru između zuba. U ponudi možete pronaći i odgovarajuće zamjenske glave za oralni tuš.